reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie mogłam inaczej wyrazic tego jak sie czujw, mialam gesisa skorke jak to czytałam ale jak doszłam do słow "Po kilku godzinach byly juz wyniki- mozg nie uszkodzony nie ma zadnego krwiaka, guza ani raka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " to mi ulzylo.
Boze pumi to jest swietna wiadomosc, ja nadal wierze ze Domi ma tylka taka urode a nie ZD nawet jesli mialo by byc w lekkiej odmianie!!!! A i okcza wkoncu stana na swoim miejscu zawsze mozna przprowadzic operacje jak bedzie starsza, moja kolezanka ma taka znajoma i tez normalnie widzi. Wiec wszystko bedzie dobrze, to straszne co piszesz o tych szpitalach i lekarzach :angry: i to jak musialas sie meczyc w szpitalu ale wkoncu wiesz ze to nie guz zaden!!!! Dzielna z ciebie mamuska walczysz o woja pocieche jak lwica- dlatego tak w ciebie wierzylysmy i wierzymy. BEDZIE DOBRZE :tak:

reklama
No nie moge tak sie ciesze !!!!
uffff... dobra trzeba ochlonac i isc nakarmic Wikusia bo sie wierci juz w lozeczku,

Basiu tak ja jestem bardzo do mamy podobna :-) chyba najbardziej z calego rodzenstwa a tu macie filmik z wczoraj u rodzicow jak moj syn czyta sobie sam :-)
Bobasy - Wikus08 - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów

jeny popłakałam się!!!!!!!!!!!!!! pumi to jest super wiadomość, tetraz czekamy na dalsze wyniki, ja wciąż wierzę że to jakieś wielkie nieporozumienie, lepiej żebyś przeszła tyle tych stresów i żeby wszystko dobrze się skończyło!! wielkie buuuziiiii dla Was!!

siedze i wyje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pumi kochana ciesze sie strasznie i wierze w to ze Dominisia nie jest chora wogole, ze to taka jej uroda, walcz jak lwica o swoje dziecko a my jestesmy razem z Toba!!!!!!!!
nie moge powstrzymac lez z radosci.

A ja bylam wczoraj z siostra wybierac suknie slubna no i upatrzylysmy jest piekna az jej zazdroszcze dwu kolorowa bialo- zlota piekna no i ja dla siebie tez wypatrzylam kiecke cos podobnego do Szczypawki tylko bez ramiaczek i zlota tylko cholerka droga ale juz meza nakrecilam wiecsie ciesze tylko musze troche schudnac:baffled: bo to nie na taki baleron jak ja:rofl2:
Natalia dzis sie w nocy budzila chyba z 5 razy bo smoka wypluwala myslalam ze mnie szlak trafi:baffled::crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry