reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wiecie to nie moja sprawa ale mam prawo do wypowiedzenia swojego zdania, sorki dziewczyny ale nie moge zdzierzec tego co czytam o przekłuwaniu uszu maleńkim dziewczynkom.
Opamietajcie sie one mają 5 miesiecy, wiecie jaką powazną krzywde mozecie im zrobić. Przeciez one nie maja dobrze uformowanych uszu, co nastąpi po 3 roku życia. Komplikacje i powikłania niestety ale zdarzaja sie o jakies 70% czesciej niz u dzieci po skonczonym 5 lat.
Po chu j za przeproszeniem im te kolczyki?? Przeciez to dla wac jest. Rozerwą sobie uszka, to jestem pewna, teraz sa w fazie wiercenia i krecenia. Zaczepic, pociagnąc i jest bol a tkanka w uszkach jest tak delikatna, ze rozerwac uszko łatwo ale to wasza sprawa.

Hej!
My też dzisiaj na szczepieniu i ważeniu>
Kuby wymiary to 69cm i 8400!!:-D
A jeżeli chodzi o sprawę kolczyków u dziewczynek to też jestem na nie :no:.
Poczekajcie z tym troszkę;-)

Dołączam się na NIE. Dziecko nie jest jeszcze tego świadome, a więcej przyniesie szkody niż pożytku. Jak młoda będzie chciała, to sama pójdzie, jako i ja zrobiłam będąc w podstawówce :-) A że czasami biorą ją za chłopca... mam to generalnie w pupie :-D
esti, Wielu kolejnych wspaniałych lat spędzonych razem :-D

Esterko kochana, z tego wszystkiego zapomniałam kto tu dzisiaj jest najważniejszy.
Wszystkich najcudowniejszych poranków, dni i nocy z męzem i żebyś całe życie była Tą jedną, jedyną, którą bedzie chciał całować.

Hej!
My też dzisiaj na szczepieniu i ważeniu>
Kuby wymiary to 69cm i 8400!!:-D
A jeżeli chodzi o sprawę kolczyków u dziewczynek to też jestem na nie :no:.
Poczekajcie z tym troszkę;-)

No to super chłop, Frodus.

Dzisiaj moja kolezanka z działu powiedziała, ze jej 2m 11 dni synek wazy 8 kg.

reklama
Esti u mnie skojarzona kosztuje 200zl a na pneumokoki 60 zl i ta za 60 szczepi sie w pierwszym polroczu a jak bede chciala zaszczepic dziecko jak bedzie mialo 2 latka to chyba 80zl tak mi ostatnio lekarz tlumaczyl, strasznie drogie u Ciebie te szczepionki na pneumokoki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry