reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
aOla piszesz, ze to sie łuszczy znakiem tego można mówić o wysuszeniu miejscowo skóry:tak:
ja bym ja nawilżała ale nie oliwka, bo zatyka pory
może jakimś kremem nawilżającym a odbudowującym płaszcz lipidowy
mój Kacperek miał coś takiego na kltce moze nie identyczne ale zawsze
w fazie środkowej zaczynało się łuszczyc ja smarowałam na zmianie lipobasą i maścią lichtena ale tej drugiej nie polecam bo jest droga i o wiele mniej efektywna niz pierwsza.
obydwie dostępne bez recepty
lipobasa ok 15 PLN

Ostatnia edycja:
Joa kochana, własnie widziałam zdjecia makijazu. Jest paskudny!! Tego nie mozna nazwac makijazem, to jakas biała maż z brokatem na oko rzucona ani składu a ni ładu. Do twego typu urodu pasuje zupełnie inny makijaz. Pownnas miec mocny make up taki, zeby wytrzymał do poźna. Żadnej bieli na oko, czerń i ciemny granat, do tortu (powaznie) bedzie super wygladac. Szczegolnie, ze bedziesz miec taką a nie inna fryzure. - takie jest moje zdanie aha i bron boze landrynkowego błyszczyku.

dzięki za odzew sama nie wiem co robić
to jest takie suche podrażnione i chyba ją to swędzi bo paluszki chowa w piąstki:-(
nie ma żadnych nowych zabawek itp...ale wszystkie schowałam i jutro je wyparzę
Smaruje jej roczki tym płynem odkażającym teraz na noc posmaruje jej clotrimazolem (dzwoniłam do lekarza) a dodatkowo smarowałam jej oilatum i myłam z tej firmy mydełkiem Nie mam więcej pomysłów :no: mam nadzieję że jutro będzie znaczna poprawa
p.s też mi się wydaje że to jakieś kontaktowe zakażenie

reklama
Nie smaruj Oilatum, bo ma ciekła parafine jest za tłusta na to. Smaruj czyms nawilzajacym przemywaj sola fizjologiczna albo woda ale nie mydłem bo wysuszysz.

Do góry