reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam.....a co to?Wszystkie jeszcze śpią?Ja na nogach od 7:00 nie śpię.
Jutro wyjeżdzamy i dzisiaj wielkie pakowanko!Muszę tyle rzeczy dla małego zabrać!Szok:szok:Łóżeczko, posciel, jedzenie, ciuchy, pampki, leki na wszelki wielki....ksiązeczke zdrowia, bujaczek, wózek, fotelik, zabawki, podgrzewacz........................o rany jak my sie spakujemy!Toż to przyczepkę trzeba a nie Matiza..........hehehehehehehehehehehe

reklama
aOla przypomniało mi sie coś odnośnie rączek Aluni..............ona bawi się na podłodze?Może dywan, kocyk, albo wychodzi na podłogę a Ty umyłaś ją jakimś Cifem czy czymś tam i stąd te uczulenie.A może Piptrus brudnymi rączkami ja dotykał........głaskał jakiegoś pieska albo kotka i za rączki ją brał

aOla przypomniało mi sie coś odnośnie rączek Aluni..............ona bawi się na podłodze?Może dywan, kocyk, albo wychodzi na podłogę a Ty umyłaś ją jakimś Cifem czy czymś tam i stąd te uczulenie.A może Piptrus brudnymi rączkami ja dotykał........głaskał jakiegoś pieska albo kotka i za rączki ją brał

wszystko jest możliwe:-( jadę z nią dziś do szpitala jeśli nie znajdę prywatnie dermatologa bo nic się nie poprawia:-(

Witam.....a co to?Wszystkie jeszcze śpią?Ja na nogach od 7:00 nie śpię.
Jutro wyjeżdzamy i dzisiaj wielkie pakowanko!Muszę tyle rzeczy dla małego zabrać!Szok:szok:Łóżeczko, posciel, jedzenie, ciuchy, pampki, leki na wszelki wielki....ksiązeczke zdrowia, bujaczek, wózek, fotelik, zabawki, podgrzewacz........................o rany jak my sie spakujemy!Toż to przyczepkę trzeba a nie Matiza..........hehehehehehehehehehehe
My też mamy wyjechać na dłużej,starsi chcą jechać do drugiej babci a Miki nigdy tam nie był.Tylko że my pojedziemy chyba na początku sierpnia.

jestem :-) spalismy dluuuuuuuuuuuuuuugo bo maly dal pospac w nocy obudzil sie tylko 2 razy bo sobie o smoku przypominal :-) ale rano spal i spal teraz znowu zasypia w lozeczku :-) moj pomysl z oddaniem dziecku mojej poduszki zdal egzamin :-) nie wiem czy to o zapach nasz chodzi czy o co ale kladzie sie i spi w momencie i to na boczku a nie na brzuszku moze juz nie lubi spac na brzuszku ....
ja pije kawusie a popoludniu idziemy na grila :-D mam ochote na cebulke z grila, J pojechal na zakupy ze szwagrem...

A ja mam takie małe ALE do moniki czy ty zawsze musisz podkreslac ktora i co pierwsza napisala ???!!! czy to jakas gra ???

My będziemy grillować jutro.......:tak:
A we wtorek dołączają do na nasi przyjaciele.....suuuuuper!
Ja czekam na kolezankę........ma przyjechać niebawem z Oskarkiem o 1, 5 miesiąca młodzszym od Oliśka
Pranie zrobione, posprzątane.......Oliwier prawie spakowany i my po części............
Mąż wróci z pracy to się dopakuje:-)

reklama
Do góry