reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
salik, no to dobrze, a ztym zapachem to pewnie masz rację:tak:
dziuba, anja, to faktycznie tragedia, my teraz po takim doświadczeniu jak poród chyba jesteśmy jeszcze bardzie wrażliwe, a dziuba przed ślubem w dwójnasób:-(

reklama
Nikt Ci niczego nie narzuca joaaaa, tylko każda wyraziła na ten temat zdanie, a Ty i tak zrobisz jak chcesz, w końcu to Twój ślub i wesele :-D W każdym bądź razie dobrze jest poznać opinię innych, człowiek wobec siebie jest mało obiektywny :-D
Spałam dziś do 10tej, z przerwą na karmienie małej o 6 :szok: Co z tego, jak poszłam spać o 1szej... :-D
esti, Hehe, ja nie wyobrażam sobie, jak my Duśkę spakujemy w góry, pewnie połowę rzeczy zapomnę :-D Tylko łóżeczka nie bierzemy, a materac - tam jest ogrzewanie podłogowe i położymy materacyk na podłodze, otaczając go przeszkodami, żeby sie nie turlała przez sen :-D
A nie pomyślałaś o łóżeczku turystycznym, w Jusku kosztuje ok 20zł. My już oglądaliśmy i kupimy przed wyjazdem do Piły.

Boże co za dzień!! rano weszłam na BB ale przeczytałam taką wiadomość ze od razu wylączyłam komputer i ryczałam w kiblu chyba z godzinę... koleżanka z Trójmiastek, gdzie tez się udzielam, z którą się dość często spotykałam i zaprzyjaźniłam, urodziła dziś w nocy córeczkę, martwą...
pokłóciłam sie ze Stasiem chyba już z 5razy, i jeszcze taka pogoda... nawet fakt że odebrała suknię śłubną dziś mnie nie cieszy
O Bożę, co za debile w tym szpitalu pracują. Przepraszam za słownictwo ale inaczej tego nazwać nie można. Współczuje tej dziewczynie, tym bardziej że wiem co czuje.

Jagna a my kupiliśmy w Jysku ale po 100zł-promocja była bo normalnie to po 129zł-po 20zł nie widziłam.Tylko, że są całe czarne ale przynajmniej brudu nie będzie widać:-D:-D:-D:-D

Jagna a my kupiliśmy w Jysku ale po 100zł-promocja była bo normalnie to po 129zł-po 20zł nie widziłam.Tylko, że są całe czarne ale przynajmniej brudu nie będzie widać:-D:-D:-D:-D
Ja widziałam po 20,a le chyba na wyprzedaży bez kartuników. Pracując w markecie nauczyłam się szukać takich okazji. Ostatnio kupiłam u siebie 10 ręczników kąpielowych ogromnych za 10 zł, bo zalane deszczem były, na szczęście się doprały.

Dziewczyny z Dolnego Śląska i Wielkopolski nie ma w waszej okolicy jakiegoś dobrego domu opieki.
Pisałam Wam o babci, ale nie chcemy oddać jej do jakiegoś bylejakiego domu, tyle się ostatnio słyszy o maltretowaniu osób starszych, w takich domach.
Proszę Was o pomoc bo w necie to wszystkie domy są tak pięknie opisane, ale jak naprawde traktują ludzi to nie wiadomo.

Ja widziałam po 20,a le chyba na wyprzedaży bez kartuników. Pracując w markecie nauczyłam się szukać takich okazji. Ostatnio kupiłam u siebie 10 ręczników kąpielowych ogromnych za 10 zł, bo zalane deszczem były, na szczęście się doprały.

Super......po co komu kartonik.;-)taka okzja to kup wiecej i a allegro sprzedja-jeszcze na tym zarobisz

Joooaaa ma prawo sie Tobie nie podobać ale ja sie z tego powodu nie obrażam

reklama
salik , dobrze się składa że mnie uprzedziłaś, bo chciałabym zapytac o to samo ??
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

albo to :

Monika, jak tak bardzo chcesz zabłysnąc to moze każda z nas z osobna powinna Cię pochwalic czy jak? Bo - sorry - ale jak dla mnie to zachowujesz się czasem jak jakaś niedowartościowana .....
Kropka.
Chyba nie muszę odpowiadać,jak wam się nie podoba to co piszę nie musicie tego czytać.Kropka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry