reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a my nie grilujemy na ogrodku bo zapowiadala sie brzydka pogoda a tym czasem swieci slonko ehhh ... ale grilujemy na balkonie mamy grila elektrycznego wiec mieszkajac n 5 pietrze nie smrodzimy :-) tylko zapachy jedzonka ida :-) ide cos wszama maly spi po deserku wiec mam chwile spokoju.

Dziubus ucaluj Martynke z okazji jej zębolkow suuuuper ja nadal czekam na jaka kolwiek kreseczke w paszczy mojego mezczyzny ....

reklama
jagna domyslam sie ze tez masz jakies nie mile wspomnienia- wspolczuje ...

Monika chodzi o to e sie czepiasz ze ktoras napisala cos pierwsza aktoras nie... co to za zachowanie??? bedziemy sie licytowac kto pamieta pierwszya kto ostatni ??? jak w przedszkolu ja mam ladniejsze kredki od twoich...
Tak mam nie miłe wspomnienia i może najwyższy czas się wygadać a nie dusić to w sobie.
6 miesięcy przed zajściem w ciąże z Celinką poroniłam w 12 tygodniu. Zostałam przyjęta na oddział z lekkim krwawieniem, nie podano mi leków, nic nie robiono aby krwawienie ustało, aby uratować dziecko. Na drugi dzień krwawiłam bardzo mocno, lekarz zrobił mi usg i poewiedział, cytuje, "Już tego nie ma , czyścimy". Wyłam jak bóbr, położne tylko darły się na mnie, że to jeszcze dziecko nie było tyko zarodek. Pocieszyła mnie tylko jedna dziewczyna w 6 miesiącu, która poroniła 3 razy a wtedy leżała na podczymaniu.
Jak oni mogą tak mówić, dziecko to dziecko nie ważne czy zostało poronione, urodziło się martwe czy zmarło już po porodzie, matka zawsze odbiera to tak samo.
Dalej pisać nie moge bo rycze jak wół.

jagna - współczuję przeżyć i traktowania człowieka jak nie istotę ludzką... jest tu parę dziewczyn które tez już wcześniej poroniły i na pewno żadna nie wspomina tego dobrze...
to rzeczywiście tragedia, mieć dzidzie 9miesiecy pod serduszkiem, czuć jak się rusza, martwić sie gdy dzieje się cokolwiek nienormalnego, wyczekiwać TEGO dnia, który dla Anety będzie do końca życia najgorszym... taki dramat, jebany szpital!!

jagna - współczuję przeżyć i traktowania człowieka jak nie istotę ludzką... jest tu parę dziewczyn które tez już wcześniej poroniły i na pewno żadna nie wspomina tego dobrze...
to rzeczywiście tragedia, mieć dzidzie 9miesiecy pod serduszkiem, czuć jak się rusza, martwić sie gdy dzieje się cokolwiek nienormalnego, wyczekiwać TEGO dnia, który dla Anety będzie do końca życia najgorszym... taki dramat, jebany szpital!!
Dzięki Dziuba. Współczuję Twojej koleżance, wielką traumę przeżyła:-(, mam nadzieję że będzie cieszyć się jeszcze kiedyś macieżyństwem tak jak my.
A ten szpital, z tego co pisałaś, to tylko zamknąć, mordercy w nim pracują.

Fajnie że Martynka ma już ząbki.

Jakie to wszystko niesprawiedliwe my oddajemy sie w rece lekarzy mysląc że oni zajmną sie nami jak tylko potrafią najlepiej a w żeczywistosci jest innaczej.Wiec dziewczyny cieszmy sie i dziekujmy za nasze skarby jakie one by niebyły wreszcie są .

salik agnieszka-nie pisz do mnie:no:,nie chce mi się czytać Twoich komentarzy na mój temat,zajmij się lepiej sobą,a ja nie chcę awantór na forum bo już miałam i bardzo to przeżyłam.A wogóle to czemu Ciebie i Ewę mam słuchać,jakoś żadna inna nie zasmuciła mnie tak jak Wy a ja wrażliwa jestem.Jeszcze raz ODCZEPCIE SIĘ ODE MNIE i będzie dobrze.To do Ewy i Agnieszki

Jakie to wszystko niesprawiedliwe my oddajemy sie w rece lekarzy mysląc że oni zajmną sie nami jak tylko potrafią najlepiej a w żeczywistosci jest innaczej.Wiec dziewczyny cieszmy sie i dziekujmy za nasze skarby jakie one by niebyły wreszcie są .
Ja umówiłam się z położną, dla własnego spokoju. Dbała omnie i to ona odbierała poród, a teraz jak się spotkamy to podziwia Celinke.

Monika nieprzejmój sie tak mocno jest nas wiele na tym forum,i kobietki niewytykajcie sobie błedów, bo to forum niebedzie już takie fajne.A naprawde mi sie tu podoba i choc osobiscie was nieznam to bardzo was polubiłam.

reklama
Monika nieprzejmój sie tak mocno jest nas wiele na tym forum,i kobietki niewytykajcie sobie błedów, bo to forum niebedzie już takie fajne.A naprawde mi sie tu podoba i choc osobiscie was nieznam to bardzo was polubiłam.
Nutka ma racje.
Przestancie się kłócić, bo wszystkie trzy zachowujecie się jak dzieci (nie obrarzając nikogo, wszystkie Was lubie:-D).

Do góry