reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dziewczyny uspokojcie sie , my z dziuba tak bardzo przezywamy andzie i jej mala antosie ktrej nie bylo dane dzis rano zobaczyc ten swiat...wiec spokojnie prosze:zawstydzona/y:
uszanujcie czyjs dramat strtaty dziecka a nie dramat, ze ktoras cos napisala, bo to w tym momencie jest smieszne

reklama
No właśnie czy jest ta przepychanka słowna w porównaniu z tragedią jaka spotkała znajomą Dziuby i Anji.
A teraz z innej beczki.Tak mój malec buszuje po dywanie:

Ostatnia edycja:
zaległe życzenia najlepszego dla jubilatów półrocznych:-):-):-)
dziuba, gratulacje z okazji zębalków:-D:-D
jagna, bardzo mi smutno po przeczytaniu Twojej historii, dzielna kobietka jesteś, współczuję Ci, na pewno Celinka wiele wynagradza, ale pamiętać będziesz...:confused:

Jagna wspołczuję............jak lekarz mógł tak sie wypowiedzieć.........powinni stracic prawa wykonywania zawodu.Ale masz cudowną, zdrową córeczkę:tak::tak::tak:

Dziuba super że Martysia ma ząbki:tak::tak::-):-):-)u nas też lada dzień będą:-D:-D
Oskarek bombowy

Mam koleżankę na wątku październik 2008 i u nich też dziewczyna straciła dziecko w 26 tyg.ciąży.Straszna tragedia.Tak więc cieszmy się że mamy nasze maleństwa i że są zdrowe.

reklama
.A wogóle to czemu Ciebie i Ewę mam słuchać,jakoś żadna inna nie zasmuciła mnie tak jak Wy a ja wrażliwa jestem.Jeszcze raz ODCZEPCIE SIĘ ODE MNIE i będzie dobrze.To do Ewy i Agnieszki

Monisiu oskarz je o uszczerbki na zdrowiu psychicznym, poszukaj tylko dobrego adwokata od dymow na forum o niemowletach,:tak:co za zielone malpy, a fuj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja tez jestem bardzo wrazliwa!

:)-D)

Do góry