reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Napisał monika373
.A wogóle to czemu Ciebie i Ewę mam słuchać,jakoś żadna inna nie zasmuciła mnie tak jak Wy a ja wrażliwa jestem.Jeszcze raz ODCZEPCIE SIĘ ODE MNIE i będzie dobrze.To do Ewy i Agnieszki

Monika, po pierwsze wcale nie uważam, że się Ciebie czepiam czy też ubliżam. A z wrażliwością to sobie odpuśc, bo ja Ci z tego powodu współczuc nie będę.
BYło fajne forum , bez kłótni i docinek. Więc niech tak zostanie. A Ty co chwilę komuś coś przytykasz. Tak jak np z tą moją tabelką. MOlestowałaś mnie na forum i gg, jakbym ja miała czas tylko na siedzenie na BB. Oświadczam iże też mam w domu swoje obowiązki, M całe dnie w pracy a ja mam 2 dzieci, które są 24h na dobę ze mną i nie wysłyłam ich do przysłowiowej "cioci", więc mam co robic. I skoro piszę że coś zrobię to tak będzie.
podtrzymuję swoje zdanie i popieram salik, nei żeby Cię obrazic, bo mi to zwisa, ale po to, by atmosfera na forum nie była jakąś rywalizacją chorą.
"No pam...widzisz nikt nie pamiętał o Oskarku tylko ja... "
Nię będziemy Cię za to wynosic nad ołtarze.

Tyle mam do powiedzenia na ten temat.

Pam, Oskarek słodziutki ...

Ostatnia edycja:
Ewa ja już pisałam że nie będę się boczyć o to że ktoś zapomniał złożyć życzenia mojemu dziecku bo jest nas tu tak dużo że nie sposób spamiętać kto i kiedy a i w tabelkę nie zawsze jest czas zajrzeć.Ja uważam tą sprawę za zamkniętą i tyle.

Tobiemu chyba idą zęby, marudny jest dziko, z jedzeniem kłopoty zwłaszcza w dzień, wybucha płaczem nagle i bez powodu, ślini się szaleńczo i gryzie co popadnie:confused: biedaczek, ciekawe ile to potrwa, bo juz po kilku dniach jestem zmęczona, a nie moge go nosić na rękach, więc wymyślanie zabaw, zeby odwrócić jego uwagę powoli mnie wykańcza:-(. Stosujemy dentinox żel, znacie coś lepszego? gorączki nie ma.

witam dziewczynki :)
niestety nie pamietam co mialam napisac....:zawstydzona/y:, ale doczytalam wszystko, czyli 20 stron:zawstydzona/y: no i tez przepraszam, ze nie zagladam czesciej ale ze znajomymi nie ma czasu:tak:
troszke sie tu podzialo dzisiaj, hmmm podzielam zdanie wiekszosci:tak:
nie pamietam czy jakieś bobaski maja dzis swoje świeto, ale na wszelki wypadek skladamy zyczenia duzo zdróweczka :-)
Nicolka tak krzyczy i gada, ze nic nie slychac a tatus i wujcio zabawiaja ja jak tylko moga a ona tylko "ble ble ble":-D
z moja "choroba"ze tak powiem;-):-Djuz lepiej, hihi:cool2:
a i juz niedlugo do domku, hurrraaa:-D:rofl2::-D:rofl2::happy2::rofl::biggrin2:i chrzciny Nicolki:-):happy2::blink:

salik, on śpi w nocy tylko przez pewien czas słabo jadł, raczej pił tylko , chociaż jemu to akurat nie zaszkodzi;-), mam wrażenie że raczej go swędzi a nie boli:dry:

reklama
Do góry