reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wszystkiego najlepszego dla Zuzika od Kacperka i cioci sylki

zgadzam się , ze Nikolka podobna do mamusi, a jak śliczna:-)
MILI????
a co to za dwie przepiękne panny:tak::tak: chyba narzeczone dla moich kawalerów;-):tak::tak: hhihihi

reklama
Mili, dziewczynki wygladaja jak kuzynki - obie sa sliczne.
Szczypi ty wyrodna matko ;-). Tylko prawda jest taka, ze jak płacze to przynajmnej na chwie podniesc dac całusa i przytulic a potem niech se dalej płacze ale czułosc mamusi, znac.
Ja mam z moim terrorystą to samo, całe dnie mi takmarudzi, ze głowa mala. Nawet jak pełza to buuu muu iii yyyy - non stop.

a ja mam straszne wyrzuty sumienia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kacperek dzisiaj spadł mi z łóżka na podłogę, nawet bym nie zauważyła bo byłam w kuchni i szykowałam mu wreszcie tą jebana kaszkę:angry::angry::angry:, którą mu próbuje dac od kilku dni

a już był głodny a ja ja jeszcze ściągałam mleczko słyszę, ze płacze a jemu się nóżka zawinęła, bo tak to wyglądał jakby klęczał przy łóżku:sorry2:

jessssu wszytko rzuciłam i dałam cycia niech się przytuli:-:)-:)-:)-(
bosze ale mnie serce boli:-:)-:)-(

JA TEZ JESTE TERRORYZOWANA JEKAMI, SMETAMI, SMUTAMI:angry:
A JAK NIE JECZY, TO SIE BAWI I TAK PISZCZY , ZE USZY ODPADAJA:-D
dziasla twarde ale sie slini jak buldg:-p

Sylwia moj ost tez mało nie polciał z łozka. W zasadzie poleciała ale oparł sie rekoma i zawisl ( tak jakby stanałna rekach). Całe szczescie nic sie nie stało. Kurcze powiem wam, ze wczoraj wyszłam na siusiu wracam a ten po misia na podłoge juz siegał :szok:

no widzisz Albi ...
ja jeszcze drżę na sama myśl
zadzwoniłam do męzula a on na to, żebym jechała do szpitala ale ja myślę, ze nic się nie stało,
to wyglądało jakby się zsunął
zresztą przemacałam go i nic go nie boli:tak::tak:
może się jedynie trochę wystraszył:-(
teraz mój Marynarz spi:happy2: usnął w krzesełku do karmienia:zawstydzona/y:

Anja nagraj kiedyś swoja królewnę i podaj nam bo jestem strasznie ciekawa tych tak rozsławionych arii:tak::-D:-D:-D

dziekujemy za komplementy, a Natalka mowi ze sie chetnie za Kacperka wezmie, mysle ze Ola tez wiec bedziesz miec 2 synowe:-):-D
Biedny Kacperek ale juz pewnie nie pamieta bo do cysia sie przytulil
moja mnie tez wlasnie terroryzuje,jeczy i jeczy nie ulezy nawet chwilki sama:wściekła/y:

Ech...no to zanim oparcie położę to całusa daję :tak: Ale później już nie ma zmiłuj!Jak się tylko pojawię na horyzoncie(bądź też tata) to od razu 2x większy ryk się podnosi :baffled: Dlatego budkę rozkładam :tak:

Faktem jest,że zupełnie inaczej wyglądało tu jak byłyśmy w ciąży.Jak miewałyśmy huśtawki nastrojów.Jak miałyśmy momenty,że nikt nas nie rozumie....:-) A my się rozumiałyśmy doskonale.Czułyśmy ruchy naszych dzieci,chodziłyśmy "razem" do ginekologa :-D Brzuszki rosły-w nich fasolki nasze.A później porody!To był dopiero burzliwy okres...Aż miło powspominać.Więc rzeczywiście jesteśmy bardziej zżyte niż z dziewczynami,które niedawno dołączyły...Naturalna kolej rzeczy.Wspólne przeżycia zbliżają ludzi.A czy są doznania silniejsze w życiu niż oczekiwaniedziecka i poród?:-D Hmmm....Jak miło powspominać!

reklama
witamy z ranka :) dziekujemy za dobre slowa:zawstydzona/y: no, nicola w tym tygodniu tak jakby bardziej podobna do mnie, hihi;-):-p:-D ale zdania sa podzielone;-)
mili natalcia sliczna i kolezanka tez:tak: a chodzi ci o sukienke z allegro?
ja nicoli nie zostawiam na lozku tez bo sobie zrzuca zabawki i chce je zlapac:szok::baffled:
a nicolka sie znow budzila co godzine z rykiem w nocy, nie wiem, moze kolejne zebiska...?:baffled:
DUZO ZDROWECZKA DLA ZUZI :)

Do góry