G
goscinnie
Gość
Dla Zuzika, cudownej i ślicznej "Malizny" samych usmiechów i wszystkiego co najlepsze od Dawcia i ciosi Albi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale sie forum spierd...lo!
wiecie co? ja uwazam ze fajnie bylo jak pisalysmy we wlasnym gronie i wszystkie sie dobrze znalysmy. Potem zaczelo sie przewijac mnostwo mam, jedne zostawaly inne napisaly 5 postow i znikaly i mozna sie bylo pogubic kto, jak i kiedy? a konflikt tak naprawde zaczal sie od naszej zadymiary Monisi ktora jest zmija i nie ma nic innego do roboty tylko zatruwac ludziom zycie. Monisia- zrob nam przyjemnosc i znajdz sobie kolejne forum- nas nie zanudzaj swoimi postami![]()
Malizna jest przedstawicielem gatunku tych aktywnych ruchowo.Zostawia się ją na podłodze-na kocyku a tu proszę:fik-myk i już pod stołem....Wczoraj z mężusiem obserwowaliśmy jak sobie odrzucała grzechotę i pełzała za nią metodą "na dżdżownicę"
Rewelacja!Myślałam,że się podławimy,poplujemy i udusimy końcem końców ze śmiechu 
Ale już widzę efekty co oznacza,że obrałam dobrą drogę.Mówią przecież,że trzeba walczyć z terroryzmem...
Jak coś któraś dorzuci na mój temat-olał...A niech sobie mówi.Moja matka mnie bez przerwy strofuje,zwraca uwagę,poucza....I mam to gdzieś.No to skoro własnej matki słowa mam w głębokim poszanowaniu to co dopiero koleżanek z bb...No ja Was przepraszam 

bylo naprawde fajnie, przezywalysmy razem swoje ciaze, porody, to nas polaczylo. A teraz sie jakis max bur.. zrobil