A
aOLA
Gość
u mnie się sprawdziło Piotrus najpierw wołał mama;-):-)A może Wy wiecie czy to się czasem sprawdza, że jak dziecko mówi najpierw mama to będzie miało siostrzyczkę a jak tata to braciszka??Mój maluch mówi mama a jego 3 tygodnie młodszy kuzyn tylko dada i dada o mamie nie ma mowy :-):-):-)
Zreszta ja chce miec synka jeszcze a malizna ciagle "mama" i "mama" wiec mi tu glupot takich nie opowiadajcie :-)
:-).Ale do fryzjera się zapisałam niech mi je jakoś ujarzmi.Już mi zapowiedzieli że trochę to potrwa a i kosztować będzie bo włosy mam długie.Makijaż sobie zrobię sama,już sobie dopracowałam całą kombinację.Paznokcie zrobi mi koleżanka która się tym na co dzień zajmuje.Jak będę miała sukienkę to będziemy dla mojego przyszłego męża gajerek wybierać.Ale te buty mi po prostu humor popsuły.U mnie w mieście take byle co że aż się płakać chce.Nie zdziwię się jak mi przyjdzie gdzieś do Wawy jechać za butami
Ale może jeszcze na allegro coś znajdę.Sukienkę będę miała prostą,gorset i spódnica z delikatnymi szczypaniami z tyłu.Jak juz chyba tu pisałam od razu to będą chrzciny więc 2pieczenie na jednym ogniu:-)Welonu nie będę miała bo nie chcę.Sukienka kolor krem.Na początku chciałam jasno zieloną ale zmieniłam zdanie.I tak udało mi się dość tanią kieckę dorwać bo za jedyne 550zł no i do teg bolerko jakieś.Ale te buty normalnie mi sen z powiek spędzają.
Odpukac puk puk.
Otoz Masiek nie jest osoba,za ktora sie podawala.Nie ma Leosia ani tez nowej fasolki.Nie ma tez jej meza ani reszty rodziny.Nie wiadomo czyje dziecko pokazywala nam na fotkach jako swoje....To tak w skrocie.