salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
my juz po spacerze :-)
paulinek to straszne co sie wam przydazylo .... dobrze ze maly taki dzielny no i ty tez.
paulinek to straszne co sie wam przydazylo .... dobrze ze maly taki dzielny no i ty tez.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
meza ??? moze sie wtracam ale macie ich wiecej ???.Dziś tesciowa przyjechała z męża dziecmi i mi ich zostawiła i sobie pojechała.

Hej jak tu cicho .Moje niunie śpią a ja jestem wykączona.Dziś tesciowa przyjechała z męża dziecmi i mi ich zostawiła i sobie pojechała.Niby te dzieciaki już wieksze do 2 i 3 klasy podstawowej pójdą,ale trzeba ich pilnowć.Pokłóciłam sie z mężem o to,bo dosyć mam roboty z dwójką swoich dzieci a jeszcze innymi bede sie opiekować.w.... mie ta teśćiówka a ja wymyśliłam że jutro będe okna myć i kazałam mężowi żeby dzwonił do niej i powiedział żeby przyjechała zająć sie dziecmi.I NIEKAZAŁAM PRZYWOZIĆ MONIKI I ROBERTA.To wielkie pretesje że jej sie niechce a z tymi dziecmi opiekuje sie cały czas a z moimi to nie. WRRRRRR JAKA JESTEM ZŁA
Tylko biedak ciągle ma katarek i słabo śpi - zatyka się. WIęc nie mam serca go bardzie denerwować i nie umiem definitywnie odstawić. To dopiero tydzień.