reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Pumi już się wystraszyłam, jak napisałaś o perwersji, że kolejny madry pomysł zaświtał :-) w główce.. w sumie to się nie pomyliłam, a czem,u nie pójdziesz na całośc i nie pokarzesz jak golisz..nogi :-D hihihi

Witam nowe mamusie:-D
Gratulacje córci agnie:tak::happy2:
Ale żeście nadrukowały, a się uśmiałam, aż się popłakałam :biggrin2::rolleyes2:
Pumi brzusio to juz dobrze widoczny, widać że jesteś w ciąży.:tak:A w rangingu na wklejanie zdjęć to jak na razie wygrywasz:rofl2:, a ja jestem na szarym końcu bo nie wstawiłam do tej pory ani jednego zdjęcia:crazy::baffled:
Jak to w ogóle to zrobić?

boje sie ze golenie nog mogloby za bardzo podsycic wasze wyobraznie.

wlasnie siedze w sypialni (gdzie mieszka obecnie moj szwagier) i mierze, obliczam i rozpalnowywuje. w sobote chyba dostane autko do dyspozycji i kolezanka mnie prosi zebysmy sie do ikei wybraly. przyniosla mi dzis katalog 2008 i zobaczylam super komody do pokoju dziecka i teraz sie zastanawiam nad tym czy od razu ich nie kupic? po co jezdzic dwa razy.....
zdjecie nr 1-lozko bedzie przesuniete pod sciane a biala szafka pojdzie out
zdj 2 w tym miejscu bedzie lozeczko
zdj 3 tu wszystko pojedzie out i beda staly komody(tylko sie zastanawiam czy jedna czy dwie?)
do tego bedzie jeszcze wygospodarowane miejsce na przewijanie i na srodku chyba bedzie stal fotel do karmienia. ale sie napalilam na to meblowanie-jestem w goracej wodzie kapana

Pumi chyba tylko my jesteśmy, czy wszyscy śpią?:-(
Ja ostatnio jestem nocnym markiem, nie mogę spać do 1 a rano mam problem ze wstaniem.Jak kładę się wcześniej to się wiercę i kręcę i tylko męża budzę:baffled:

wedlug moich planow lozeczko bedzie wlasnie pod sciana w rogu.Njafajniejsze ze jestem na samym koncu listu urodzen a wszystko musze miec od razu bez czekania hihih. taka juz jestem expresowa hihihi. ale nie pod kazdym wzgledem
zdjecia wklejam jak pisze wiadomosc dla was to u gory tabelki masz taki kwadracik z agrafka. kliknij na te strzalke i daj BROWSE i wybierasz sobie zdjecia albo z pliku albo z desctop albo gdzie je masz zapisane i dajesz wyslij. potem podglad wiadomosci i widzisz jak to bedzie wygladac w poscie. chyba w maire czytelnie to wytlumaczylam?

Justice, a te śledzie to marynowane czy solone?
Co do śledzi to ja robię marynowane z oljem ,cebula i pieprzem też pyycha zwłaszcza jak postoją 2 dni.Ostatnio koleżanka doradziła żebym zrywała skórę ze śledzi, są o wiele lepsze, polecam

reklama
Do góry