reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Esti- fajnie ze jestes jeszcze. wczoraj mi Sylka towarzystwa dotrzymywala. smutno jak wy juz spicie a ja ciagle sprawdzam czy nie ma nic nowego napisanego

reklama
oo i Mili z nami jest. A jak z mezem- wojna czy lepiej?
Esti i zaczynaja sie schody w tym ci nie pomoge bo nie umiem. ja robie male w aparacie od razu rozmiar S i nie musze w kompie zmniejszac bo nie potrafie

a aparat mam pod reka w szufladzie i mozedlatego co chwile pstrykam fotki hihih. kabelek mam na stale podlaczony do kompa zeby misie nie zawieruszyl ,takze zdjecie pstrykam i od razu wczytuje do komputera

Juz z mezem doszlismy do porozumienia:-) ja tez chcialam sie ciebie pumi przed chwilka zapytac jak zmiejszyc zdjecie ale esti mnie wyprzedzila a nie ma mego R i niemam zielonego pojecia

ja tez jestem :-)
Esti ja robie z solonych, dlatego je moczę, szczerze powiedziawszy to się nigdy nad tym tak bardzo nie zastanawiałam - dałaś mi zagadkę;-) albo jutro zrobie takie i takie i powiem które lepsze :-)
Pumi ale Tobie dobrze, mój men'szczyzna :-) gada że za wcześnie wszystko sobie planuję- co ja zrobię, że tez chce szykowąć maluszkowi pokoik i ciuszki, zabawerczki i w ogóle cały jego nowy kolorowy świat. Fajny w ogóle masz pomysł, podoba mi się. Oczywicie niestety;-) musze się zgodzić, ze prowadzisz w zdjęciach, nie wiem czy zauważyłyście że kotek Pumi bardzo lubi pozować :-D do zdjęć. Niby przypadkowo się na nich znajduje :-D - dobry z niego lisek hihihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry