reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Wedle wskazówek Pumi, a potem po prostu z załącznika przeciągnęłam tam g dzie się odpisuje.mąż mi zmniejszył w photoshopie:tak:.Wchodzisz wszybkie menu, edytuj np. podpis, po lewej na samym dole prawie masz załaczniki, otwierasz i kopiujesz do odpowiedzi na forum i już.

reklama
ooo Esti- cudownie.gratulacje- postepy hihihi. niedlugo zaczniesz naprawiac komputery hihih.
ale sie tez twoj lasi do ciebie
xx_zakochani.gif
hihihi. fajnie ci- moj sie przestal lasic na dlugo przed slubem. juz mu sie chyba przejadlam. a jak go chce czasem na ulicy objac w pasie to sie wyrywa i mowi ze on za stary jest na takie amory ( ma 32 lata ).
co do mojego kotka-zawsze chodzi za mna krok w krok. nawet jak biore kapiel to lezy na dywaniku w lazience. jak jestem w kuchni - plata sie miedzy nogami. generalnie -zakochany we mnie po uszy- przynajmniej kot sie mna interesuje hihihi. teraz lezy kolo mnie

o tak Esti- mozesz mi komplemencic
xx_wstydzioch.gif
hihihi. to brzmi jak muzyka dla moich uszu. Justice poszla spac- spij i snij -wiesz o czym ?! hihi
pije kefirek po ktorym mi wywali brzucho na maxa a dzis wieczorem ide do szwagierki wiec bedzie co komentowac hihi.
chcialam sie was zapytac ( bo moja kolezanka nie umie mi udzielic odpowiedzi) czy wy jecie za kazdym razem jak was ssie? bo mnie co 30 minut i jem bardzo duzo i boje sie ze nadmiernie przytuje pod koniec ciazy przed czym przestrzegaja wszystkie podreczniki. bo potem sie pojawiaja problemy przy porodzie czy cos tam?
wiec czy powinnam sie powstrzymywac i przetrzymac glod czy jesc na kazde zawolanie?
i wklajam kolejne zdjecie mojej malej- bo sie wywrocila o 180 stopni hihih

reklama
Do góry