reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

jpg.gif

reklama
nie ma nikogo?
xx_spanko.gif
no to szkoda!
wiecie co ? moja dzidzia strasznie sie wlasnie wierci. czuje jak mnie kopie od srodka-jeden raz za drugim. ale cudownie. tylko moglaby na chwile przestac hihihi. takie uczucie jakby tam w srodku cos przeskakiwalo. chyba kefirek zasmakowal. ale jaja - ale sie wierci!!!!

zdjecia sa widoczne! supcio- a to drugie to nie jest z nad morza????
idz spelnic obowiazki malzenskie hihihi. ja juz mnie musze bo moj sie boi. zaraz pewnie przyjedzie z pracy, wezmie prysznic , zje i jedziemy do szawgierki i do tego chlopczyka co ostatnio zdjecia z nim wkleilam sprzed roku.
szkoda ze moj maz nie moze juz poczyc ruchow naszego dominisiatka.
Dobranoc Mili

to zdjecie to z nad morza z jastrzebiej gory. ja tez juz zmykam ide sie tulic do podusi. milego popoludnia Pumi a reszcie mamusiek dobrej nocki:tak::-)

pa Mili- ja zaraz bede grzac obiadek jak panowie wroca.
co do kotka to kocham go nad zycie z wzajemnoscia i boje sie za moja dzidzia moze miec np alergie na siersc i ze kotka bede musiala wydac. jemu peknie serce a ja popadne w depresje.
no taaa- ciekawa jestem jak jutro Anja skomentuje sesje fotograficzna mojego kota?
ale mnie dziecko boksuje od srodka

reklama
witam, ale wydrukowałyście za jeden dzionek., qrde chyba z10 stron.
Mili zdjątka super, pamięcią wracam do morza bo zwiedziłam całe wybrzeże od helu do łeby. W jastrzębiej górze też byłam i tak mi sie łezka zakręciła.
A ja tak późno dzisiaj odwiedzam BB bo mnie szwagier odwiedził i nie miałam dostępu do kompa. hihi
Pumi kotek przeuroczy, wiesz przecież.
Agnie gratulacje dziewczynki. Przynajmniej wiesz co kupować, ale kolorami jak pisałaś się nie przejmujesz, no i dobrze.

Do góry