reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

z tymi zdjęciami to jest tak.
można to zrobić w paincie . Kopiujesz obrazek, otwieramy painta, w zakładce edycja naciskamy wklej a następnie w zakadce plik klikasz zapisz jako. nadajemy tytuł i zmieniamy rozszerzenie na jpeg. Wtedy zdjcie mniej zajmuje i można go spokojnie wkleić. :-):tak::tak:

reklama
Hej!
Pumi-masz świetnego kota, to zdjęcie obok komp. jest rewelacyjne.Też kocham zwierzątka i sama mam psiaka labradora, postaram się też wstawić fotkę.
mili-piękny brzunio!:tak:

Ja jak zwykle czuję się świetnie i od godziny nie mogę spać;-)

Hej laseczki. Odnalazłam resztki neta na tym zadupiu:-D Tu jest super ale brak cywilizacji mnie dobija. Wczoraj było ognicho a ja kiełbasy niet!!!:-(No normalnie mam wstęt ostatnio do każdej kiełbaski;-)Hahahaha.
Pumi- zabieraj tyłek z tych swoich Stanów i przyleć w dzicz!!!Zabierz ze sobą kota.
Faceta nie bo po co- tu jest mnóstwo lokalnych wieśniaków:-p
Mili- a Ty tez masz brzucha....no normalnie dziewczyny nie moge na was patrzec. Pekam z zazdrosci.
Agnie- no to gratuluję kobitki. A moze jednak bedzie nas wiecej...Ja czuje,że mi sie on urodzi. Ale juz chyba sie oswoiłam z ta myslą. Bedzie chyba Borys!!!Tzn. lekarz jeszcze musi potwierdzic bo tak sama to ja nie wiem....tylko czuje...Ale sie zakreciłam przez to wiejskie powietrze.
Zmykam, moze pozniej wpadne. Pa lasencje

Wiam mamuski. dzieki dziewczynki:-):tak: Agnie zapomnialam pogratulowac ci dziewczynki, no wiec to kolejna panienka moze i moje dziecie do nich dolaczy, juz nie moge sie doczekac wtorku a zarazem strasznie sie boje ale mam nadzieje ze bedzie dobrze:tak:

witajcie :-) Mili a co Ty juz nie śpisz??Pumi pewnie przewala się na drugi bok :-D, dobrze niech spi i sni o maleństwie.
Ja tez się pochwalę moim skrbem :-), mianowicie moim cafutkiem -chihuahua, tez jest słodki, ale zarazem bardzooooo zazdrosny...i też mnie to zastanawia co bedzie jak sie dzidziuś urodzi, pewne jest to ze musi iśc do drugiego pokoju na nocleg, bo u nas w nocy pewnie robiłby za duzo hałasu, zwłaszcza na początku :-)... z resztą okarze się za niecałe 4 miesiące ;-)

Cześć Wszystkijm, a ja na nogach od 7, dzisiaj w moim domku jest Ola, moja podopieczna, jej rodzice sie przeprowadzaja wiec podzrucili ją do mnie.Teraz sobie smacznie śpi, na moim wielkim łózku wiec co jakiś czas lukam czy nie spadnie.Ma dopiero rozek i jest słodka.Teraz do pracy będę musiała śmigać na drugi koniec miasta:no:, a miezkali kilka bloków ode mnie.;-)

Bassienkaw wszystkiego naj naj naj niech ten dzisiejszy dzień bedzie dla Ciebie i Twojego wybranka niezapomnianym dniem w życiu... Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :-D

reklama
Esti chętnie bym pochwaliła i Ciebie, ale nie widze żadnego zdjęcia na którym jesteś widoczna :-(, mnie podobnia jak Pumi po prostu się nie wyświetla

Do góry