reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Justice ja od 7 nie spie bo remontuja nam glowna ulice i od samego rana slychac tylko koparki a balkonu nie zamkne bo sie udusze:baffled: przeslicznego masz pieska tylko go przytulac i nosic na rekach:tak: Esti widac ze masz brzunio troche przykryty ale widac ze ktos tam mieszka, ladnie zgrabnie wygladasz a ja za to jak wieloryb:no:

reklama
Esti ale wtopa musiałam wrócic kilka stron, rzeczywiście wkleiłas zdjątko, bardzo ładne z reszta - widac że mąż Cie bardzo kocha
Mili wierz mi, ze ta mała ropucha nie lubi się przytulać, od razu gryzie - no chyba że był niegrzeczny i wie że nabroił to wtedy można go zagłaskac na śmierć :-) - to jedyny czas kiedy daje sie dotknąć

czesc dziewczeta chcialm sie pochwalic moimi dziecmi ale nie wiem czy dam rade wkleic zdjecie niestety moj komputer jest z epoki kamienia lupanego i zawiesza sie przy skomplikowanych operacjach :wściekła/y:

Justice piesek fajny, wyglada troche jak GREMLINEK -bez obrazy, my chcemy kupic za 2 lata dzidzi pieska no i pewnie dojdzie jakis kotek tez. Chcemy malego bo z duzymi psami ciezko w miescie i szarpia jak cholera, wiec chcemy Shit-szu:-D, chyba zle podalam nazwe tak czy siak takie male g... wlochoto-puchate , wyglada jak mop do podlogi ;-)tylko nie wiem czy ta rasa jest ok z dziecmi, z" chinczykami" roznie bywa sa wredoty i maja jazdy, czesto nie lubia ludzi....:no:

witam,
anja zakupy udane. Bardzo podobają mi się te zielono-białe paski z jabłkiem. super:-):-) a piesek też mi sie zawsze podobał, ale zastanawiam sie tez nad cziłała:-)
ale to i tak za parę lat, bo dziecko musi trochę podrosnąć.
ja tez nie mogę nic kupować, chyba że w tajemnicy. Ale na razie nie jest to możliwe, bo pół dnia spędzam w pracy a na domiar złego mąż ma urlop i obserwuje każdy mój krok, czy aby się nie przewróciłam:-(

reklama
Slodkosci :-D Aja tez nic nie moge kupowac bo krzycza [moja mama]ze wszystko mam :no:Dobrze ze maz sie nie wtraca moge mu wmowic co chce tzn ze potrzebuje duzo kasy na wyprawke ,jego i tak nie ma w domu wiec bede kupowac wszystko sama :-Di to co mi sie podoba .Ale wieksze zakupy zaplanowalam na pazdziernik .pozatym nie wiem czy to ona czy on .Mam nadzieje ze w srode moj gin zrobi mi usg i bedzie juz widac [jak bedzie chlopak to sie zalamie:-(]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry