reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
nikogo nie ma?Czy ktos wie co sie dzieje z dzidzia wczoraj miala chyba klutnie ze swoim facetem i zamilkla .
Moja corka siedzi za moimi plecami i bawi sie lalka co chwile mowi mi co mam pisac
-mamo napisz paniom ze jestesmy grzeczni ,a gdy odpowiedzialam ze tu panie pisza tylko o dzieciach w brzuchu to powiedziala , mamo napisz paniom ze my tez bylismy kiedys w brzuszku;-)

Dzidzia byla chyba dostepna na gg dzis chwilke..
Agnie -ladnie wygladasz- zgrabniaro!!!! troche inaczej niz w avtarze.
my z kolezanka i jej synkiem pol dnia chodzilismy po ikei. nawet nie chce myslec ile kasy wydalam bo dostaje palpitacji serca. kupilam kilka kompletow poscieli, komody, szafeczki i inne rzeczy- mnostwo! maz sie smial ze mnie ze szaleje ale nie byl zly. wnosil ze szawgrem ciezkie rzeczy z auta do domu i zawolal mi na koniec ze napiwek mu sie nalezy hihhihi. kicia od razu znalazla sobie miejsce miedzy zakupami.
Jobo- niedzwiedz piekny. taki wielki - tyle milosci do przytulania

To ja sie tez za momencik pochwale moim sredniej wielkosci brzuszkiem. Ja kolejny dzien z rzedu siedze sama bo maz pracuje. Ach Anglii nam sie zachcialo.....:-:)-:)-(

Tzn w avatarze lepiej czy gorzej? ;D
Co do brzuszka, to teraz jest już dużusi śliczniusi, przez te ponad 3 tygodnie od wyjazdu nieźle się zmieniłł :D
Pumi ale Ci zazdroszczę, też bym chciała już porobić zakupy, a tu trzeba jeszcze czekać... ;(

cześć dziewczyny
mąż wrócił ok 19 z bukietem kwiatów i wyrzutami sumienia że tak mi obiecał a tak jakoś mu zeszło miałam to szczerze mówiąć głęboko w d......... ryczała ale zel mi było na niego patrzeć załował i było mu źle ze mi taką przykrość zrobił POWIEDZIAŁAM MU ŻE MAMUŚKA MNIE DELIKATNIE MÓWIĄC ZRĄBAŁA :szok:
wczoraj poszałm sie poskarżyć psiapsiółce byłam tak nabuzowana że chciałam dziś w dniu kiedy Raf ma dyżur pojechać i .....porozmawiać z teściami ale po dłuższej rozmowie strwierdziłam PO CO????????? to i tak nie ma sensu APODYKTYCZNEJ i fałszywej świni nikt nie zmieni:tak:;-):-D ale mi ulżyło
zobaczę jak zamieszkamy razem na mieszkanku i dalej tak będzie wtedy ale jej DAM!!!!!!!!! ja szczerze mówiąc nie mam sobie NIC do zarzucenia no ew. to ze dałam za dużo luzu Mężusiowi
tymczassem dziś byłam na zakupach iprzpuśiłam troche kasy na przyjemności KUPIŁAM KOKO ŚWINKE MORSKA jak ona sie nią cieszy................................
POZDRAWIAM WAS serdecznie witam nowe CIĘZAROWA STYCZNIÓWKI do....................PONIEDZIAŁKU jutro zamierzam zaewnić mojemu mężowi duzoo atrakcji

Agnie- hihih- po prostu inaczej. ale na fotce mamy cie w calej okazalosci i prezentujesz sie apetycznie ( bez skojarzen!)
Myszorka ciesze sie twoim szczesciem. widzisz- chlopy czasem mysla hihih. szkoda ze tesciowe nie
a co do zakopow to zaszalalam poniewaz Ikea jest bardzo daleko od Nowego Jorku wiec jak juz kolezanka chciala zrobic zakupy a ona nie ma autka to ja skorzystalam. samej taki kawal drogi by mi sie nie chcialo jechac. a tak to sie chichralysmy jak wariatki przez droge. nowych zdobyczy meblowych i tak na razie nie skrecamy. czekaja na swoje dni chwaly kiedy moi rodzice pojada w pazdzerniku do polski. ale sie ciesze ze juz duzo mam kupione. jeszcze wozio, lozeczko i kilka innych drobiazgow. lubie byc przygotowana za wczasu a nienawidze odkladac wszystkiego na ostatnia chwile.

Widzę że nikogo nie ma :-(wszystkie pewnie śpią.A ja na nogach od 8 rano, miałam dwie klientki, ale już sobie poszły, mężuś sprząta a ja dopiero zajadam śniadanko, czasu nie było, a dzidzia głodna:-D.
Jakiś leniwy ten dzień, za oknem szaro, buro i zimno:baffled:.Nic się nie chce robić, dobrze że jedziemy na obiad do teściów, bo nie chce mi się dzisiaj gotować:rofl2:
Pumi ja też upatrzyłam komodę w Ikei, ale nie wiem czy ją kupię, bo muszę jechać aż do Warszawy, bo u nas Ikei nie ma:no:.A Ty chyba już wszystko masz;-), komu dobrze:tak:
Ja posiadam wózek, nosidełko- fotelik do samochodu, 2 kartony ubrań, kocyk, rożek bialutki, pościel żółtą, 2 ręczmiczki z kapturkiem:-D
I to wsio, poważniejsze zakupy jeszcze nas czekają, będziemy robić w październiku, potem to może być za ciężko biegać po sklepach:happy2:.Już się nie mogę doczekać na zakupowe szaleństwo:-)
Agnie my też mamy małe mieszkanko i bobas będzie miał miejsce wydzielone w naszej sypilnli:tak:

reklama
ja tez sie witam

zapomniałam się pochwalić ze kupilismy laptopa także mój sie śmiał że na porodówce też będę z wami ;-)

mieliśmy jechac nad morzeale pogoda nie teges Nie pada ale pochmurnie...no trudno

ja z zakupami czekam na płeć Oj może to juz nie długo

Do góry