reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Anja jak moge obrazić się za prawdę :-D, przeciez on wyglada jak gremlin, ja na niego mówie muminek, bo mi go przypominba :-) Ciuszki super, za rok o tej porze juz będzie w co poniektórych chasać (zwłaszcza w tych z ostatniego zdjęcia)...
Hela czemu się załamiesz? Nie masz czasem parki ?

reklama
wlasnie wrocil moj maz i juz zdazyl mnie zdenerwowac :no: usiadl obrazony na caly swiat zjadl obiad i sie nie odzywa ani nie spytal sie jak sie czuje.Zreszta co go to obchodzi :angry: za tydz. nasza rocznica slubu ale chyba nie ma co swietowac .Od paru miesiecy jest miedzy nami zle a to dziecko pogorszylo sytuacje .Tzn Ja bardzo chcialam miec trzecie dziecko ale moj maz chyba wcale :-(

Helena moze po prostu sie czymś zdenerwował, a nie odzywa się ponieważ nie chce Cię martwić - nie mysl nawet w ten sposób, zę Dzidziuś stanął miezy Wami, w końcu to owoc Waszej miłości z reszta jak każdej z nas :-) głowa do góry i nie zadręczaj sie niepotrzebnie, w ciąży często nam się coś wydaje ...

hejka ale wy produkujecie:szok:

ja nie dam rady nadrabiać bo za nim skończe to mały mi sie budzi a tu jeszcze trzeba posprzątać zrobić obiadek itp

Helenka nie martw sie napewno wsystko miedzy wami sie ulozy. To napewno nie jest przez wasza dzidzie. Moze sie czyms zdenerwowal albo ma jakies problemy w pracy i nie chce cie martwic, mowilas ze jest kierowca a to bardzo stresujaca sytuacja.Niedenerwuj sie i daj mu troche czasu a zobaczysz wszystko wroci do normy:tak:;-)

piesek slodki- pyszczek ma wdzieczny hihihi. A ten siersciuch na drugim zdjeciu ktory wyszedl spod grzebienia fryzjerki- bylby zameczony przez moje pieszczoty- ja uwielbima puchate, wlochate, i futrzaste!
Anja- ciuszki sliczne, ja teraz zaluje ze moge jechac na zakupki do polski bo tam sa lepsze jakosciowo rzeczy.
wczoraj bylysmy z kolezanka w tym komisie dzieciecym , ktory mamy kolo domu i chwile posiedzialysmy i poogladalysmy lozeczka, kojce i wozeczki i wiecie co? wybilam sobie sama z glowy kupienie tam czegokolwiek- nawet plyt dvd z bajkami. Zostalysmy pogryzione przez blizej niezydentyfikowane robaki- cala bylam w swedzacych bablach i jakbym mi tak to paskudztwo dzieciaka pogryzlo to bym im proces wytoczyla z tego komisu!
wstalam dzis o 7 rano bo musialam panow odwiesc do pracy bo zaiwanilam im autko hihihih

Helenka-pociesz sie mysla ze masz swoje skarby i jedna kruszynke w brzusiu i pomysl ze facet jak ma muchy w nosie to niech sie sam soba zajmie. a ty obroc sie tylkiem i rob swoje. ja tak robie i dziala. jak moj widzi ze nie zwracam uwagi na niego i ze sama sobie radze to zaczyna podchody bo czuje sie wtedy niepotrzebny. na szczescieu nas ostatnio sielanka- maz zafascynowany moim poczuciem humoru ostatnio. nie wierzy co za metamorfoze przezylam hihihi.

dzieki dziewczyny :-)Macie racje najlepiej wyjsc i nie zwracac uwagi na jego chumory .Tylko przykro mi ze caly tydzien na niego czekam a jak przyjedzie to trzeba kolo niego skakac :angry: Ja tez potrzebuje troche zainteresowania zjego strony wkoncu tez jest mi ciezko samej zajmowac sie dziecmi ,ijeszcze dzis zle sie czuje bo od rana mnie mdli:baffled:.Pochwale sie wam ze zaraz ide na slob mojej kuzynki :-)tylko biedactwo ma problem z zajsciem w ciaze i strasznie mi jej zal

reklama
A ja umęczona, Olcia chodzi od 2 dni i wszędzie jej pełno.Biegam za nią po calym domu, spała tylko 1 godz, a zazwyczaj spi 2,3 i to po 2 razy dziennie:no:Nowe miejsce i tyle atrakcji :rofl2:.Na szczescie mąz jest w domu i pomaga.Niech się przyzwyczaja.......:-DWłaśnie biegnie mi pomóc pisać, zmykam ,na razie:rofl2:

Do góry