reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Asia- wypoczywaj i powdychaj swierze , wiejkie powietrze. ale mam ochote na zapach sianka, laki i wogole wsi
Asia- a co bys powiedziala jakbym sie z toba zabrala na wies?
a co do tego ze szaleje z tymi zakupami- powiem to tak: jakby mi przyszlo 3000 $ wybulic w jednym miesiacu to bysmy sie nie podniesli bo mamy duuuzo innych wydatkow, wiec przyjelam taktyke-powoli, drobnymi kroczkami i nie zaboli nas po kieszeni...
a ja mam spore wymagania co do urzadzenia dziecinnego pokoiku wiec strategia sie sprawdza

reklama
pumi zapraszam do mnie na wies a jsli lubisz gruszki i jabluszka to mam duzy sad:tak: z siankiem bylby klopot bo nie chodujemy zwierzat i nie potrzebujemy siana ale powietrze swierze jest i las nie daleko;-)

ojej!!!!! Helenka naprawde? to czekajcie pakuje sie w walizke szwagra i bede za okolo dobe!!!!! ale tak na serio mam czasem dosc miasta. chcialabym sobie pomieszkac w zaciszu spokojnej wsi gdzie sluchac w oddali krowki i szum strumyka. nie pomyslcie ze jestem rozpieszczona krolewna i mam zachcianki raz centrum swiata nowy jork a raz mala wies - po prostu za tym tesknie....
a ha - chcialam zakomunikowac ze chce zdobyc pierwsza nagrode w konkursie na najczesciej umieszczane fotki, wiec wklejam mnie z przed chwila. jak macie dosc mojej geby to krzyczcie-przestane was zadreczac maja podobizna hihih
wypilam 2 szkalnki soku z tymbarku - troche slodki i chyba zaraz bedzie zyganko. a tu kolezanka sie zjawi-ups!

Dobra ja sie zbieram do domku.Kolejny tydzien z glowy, ten weekend bede miala troche przedluzony bo w poniedzialek do Poznania jade obgadac troche interesow.
Trzeba bedzie oblac jakos polowinki :-)jeszcze jeden tydzien i jade na wakacje ufff;-)

Spoko Pumi Twoja Wielmozna"geba" moze goscic jak najczesciej, jednak w ramach urozmaicenia moze zmienisz pokoj Swoich sesji fotograficznych hehee, ciagle przy tym stole:-D:-D:-D
Moze pocykaj cos w lazience( tylko nie jak rzygasz), kuchni, korytarz, piwnica jak masz:tak:urozmaici to nam troche zycie:rofl2:

Agnie to juz niedługo ślub :-), fajnie że będziesz miała córcię - gratuluję. Jak aOLA uaktualni liste bedzie remis siuśki kontra szparki 6:6 fajnie, że juz 12 mamuś zna płeć - czekamy na resztę a zwlaszcza na netty mamusię bliźniaków :-D

Agnie gratuluje dziewczynki!!! My mamy cywilny 13 pazdziernika i jak sobie pomysle, ze trzeba lazic i wszystko zalatwiac, to odechciewa mi sie wszytskiego... sukienka , ktora miala mi sluzyc jest za mala wiec cos uszyje... bo przeciez nie kupie bo mam nadzieje, ze tego nie wykorzystam....a co do poprawek to mam jedna i to niebawem gdzies na poczatku wrzesnia... eh.. jak mi sie nie chce wracac;/
Helenko ale Ci dobrze, ze mieszkasz kolo lasu- moi tesciowie tez tak maja:)
a ja chce jechac teraz w gory, na weekand po remoncie, bo jestem od dziecka nauczona jezdzic w Pieniny i juz sie nie moge doczekac...
chociaz nie narzekam u mnie w Wadowicach nie jest zle.. male miasteczko, jest zielono i wokolo wszedzie gorki.... tzn. pagorki... hihihihi
dowiedzialam sie, ze dzis organizuja jakis u nas koncert i mam nadzieje, ze D bedzie chcial isc zobaczyc co tam jest, bo u nas rzadko cos jest, takie wladze miasta;/

ja wlasnie wpiepszam kawior- ale mnie wzielo....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry