reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
o kursze Agus 3 mam kciuki
ja musze odstawić bo mam nieciekawe wyniki krwi ANEMIA wszystkie wyniki poooooleciały mi bardzo na dół, do tego jakać grzybica @ i hormonalnie taz nie wyglądam dobrze ogólnie organizmi WYKOŃCZONY i dlatego pierwsze CYCUSIE WEK!!!! i ostro wziąc sie za siebie a z racji ze gabi juz duza i ładnie je wiec nie ma problemu:-(:wściekła/y::szok:

wczoraj wieczorem wytrąbiła 260 mleczka i tak mnie cycykala ze dałam jej pocycać a w nocy nie miałam siły wstawac i tez w łózku pocycałysmy ale od 5 rano NIC do spania o 10 tylko butla a przed tem śniadanko z racji ze ładnie gryzie dostała kawałaczki chleba żytniego przeze mnie pieczonego musniete musem z jabuszek frygała ja cza SAMA JADŁA z talerzyka brała małe kosteczki widok niesamowity

ale ciezko mi i tak BARDZO tymbardziej ze jestem SAMA rafi ciagle w pracy a od poniedzialku znowu KURS przyjedzie w piatek i piatek z sobota znowu dyzur :zawstydzona/y::-(:zawstydzona/y::-( ryczec mi sie chce

Nie umiem pisac pocieszajaco, ale Aga i Myszorka trzymajcie sie. Jezeli to jakies pocieszenie to moj mezczyzna tez jak nie w pracy, to na treningach, zawodach, mitinngach, a jezeli juz w domu, to czesto w ogrodzie, albo pracuje przy kapie, wiec tak jakby go nie bylo. Najgorsze sa weekendy:-(

My wczoraj zaliczylismy neurologa i nie jest zle. Hura.:-) Nadal mamy rehabilitacje 2 razy w tygodniu i basen, ale Thomas to uwielbia wiec nie ma problemu.

Co do polskiej sluzby zdrowia, to belgijska wcale nie jest lepsza, tyle ze sie lekarzom itp. w lape nie daje, bo i tak za wszystko sie placi z wlasnej kieszeni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry