Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
choc troche mi przykro:-(
Super że Wiki już siada. Wielkie brawa dla niego. Aguś nie przejmuj się, że dopiero, dziecko kolegi męża z pracy ma 12 m-cy i dopiero pełza po podłodze a o siadaniu nie ma mowy, co gorsze rodzice dopiero zareagowali z rehabilitacjąwiki zaczyna sam siadac wkoncu chodz jeszcze woli zeby mamusia przyszla :-) jest coraz bardziej ciekawski :-) i mam nadzieje ze zaniedlugo zacznie pelzac po podlodze.
jestem strasznie zdenerowana bo jutro idziemy po wyniki ....

Daj jej mleko z niekapka, może bardziej jej przypasuje. Powodzenia.witamy.
z ciekawych rzeczy, to oduczamy Nicolke od piersi, bo ma juz 5 ząbków i mnie bardzo bolalo jak ssala i pokaleczyla mi piersi. bylismy u lekarza i powiedziala, ze chwile to potrwa bo nicolka jest przyzwyczajona ale zebym byla twarda i sie nie poddawala, jesli chce ja oduczyc, no i jestemchoc troche mi przykro:-(
w kazdym razie juz od srody nicolka nie je z cycy i nie chce tez za zadne skarby pic z butelki, ale przynajmniej kaszki i zupki i deserkii je. mam nadzieje, ze sie w koncu przekona i pociagnie to mleczko z butelki...
aga powodzenia u lekarza. trzymamy kciuki, zeby wszystko bylo dobrze z Wikusiem![]()