G
goscinnie
Gość
Przyłanczam sie do tego. Ja musze wam nagrac jak moj stawia sam kroki ale dwa i bęc na pupejagna, to pochwal się tym postępem !! dawaj nam tu szybko jakiś filmikalbo chociaż fotki ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przyłanczam sie do tego. Ja musze wam nagrac jak moj stawia sam kroki ale dwa i bęc na pupejagna, to pochwal się tym postępem !! dawaj nam tu szybko jakiś filmikalbo chociaż fotki ...
Vigantol dajesz a to jest D3Dajecie witaminy dziecią bo ja witamine C 5 KROPLI I wigantol multiwitaminy
4 krople tak kazała nam pediatra i nefrolg.A D3 dajecie jeszcze?Bo ja niedaje bo w multi...jest to chyba wystarczy zapytam sie lekarki.
Vigantol dajesz a to jest D3
To jest D3,ja taki mam ale już dawno nie daję.Zaczęłam dawać Mikołajowi jak był całkiem mały,potem przyszło lato i zapominałam a teraz od miesiąca daję Juvit-są w nim wszystkie wit. a jak to się skończy to mam duże op.Vibovitu.I myślę że dla maluchów teraz takie zestawy wit.są najlepsze.Vigantol dajesz a to jest D3
No niektóre dzieciaczki tak mają.Moja koleżanka do neurologa szła ze swoim synkiem bo on już chciał siadać jak miał 3 miesiące.Teraz ma 10 i samodzielnie przechodzi2-3metry.A,i co do tego chodzenia w takim wczesnym wieku to jest to możliwe.kol. mojej mamy mówiła że córka jej kol. chodziła jak miała 7 m-cy i pchała wózek na spacerze.Ludzie się za nią oglądali.Tylko że to było chyba ze 30 lat temu.
a jakie dzieci jeszcze nie raczkuja badz nie pełzaja ??? bo moj nawet nie pełza ... i nie zaczyna.
fajnie ze z amelka wszystko w porzadku, no i gratuluje ząbka :-)
Jagna ale swietnie sobie radzi.jagna, super chodzi Twoja mała !