reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A,i co do tego chodzenia w takim wczesnym wieku to jest to możliwe.kol. mojej mamy mówiła że córka jej kol. chodziła jak miała 7 m-cy i pchała wózek na spacerze.Ludzie się za nią oglądali.Tylko że to było chyba ze 30 lat temu.

A,i co do tego chodzenia w takim wczesnym wieku to jest to możliwe.kol. mojej mamy mówiła że córka jej kol. chodziła jak miała 7 m-cy i pchała wózek na spacerze.Ludzie się za nią oglądali.Tylko że to było chyba ze 30 lat temu.
No niektóre dzieciaczki tak mają.Moja koleżanka do neurologa szła ze swoim synkiem bo on już chciał siadać jak miał 3 miesiące.Teraz ma 10 i samodzielnie przechodzi2-3metry.
A co do witaminek,my też już nie bierzemy vigantolu tylko juvit.Zdaje się że ma mniejsze dawki wit d niż vigantol.
No 5 listopada mam testy na prawko.dziewczyny trzymajcie kciuki:)

a jakie dzieci jeszcze nie raczkuja badz nie pełzaja ??? bo moj nawet nie pełza ... i nie zaczyna.

fajnie ze z amelka wszystko w porzadku, no i gratuluje ząbka :-)

Moj pelza, ale nie raczkuje, gdy usiluje go przystawic do raczkowania, to nogi mu sie rozjezdzaja i przyjmuje pozycje zaby;-), ale pracujemy nad tym ostro.

Co do witamin to my dajemy, taki ogolny zestaw, dodatkowo wit. D, zelazo i wit. C. Jest tego troche.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry