reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pawimi ja ci juz zyczenia wyslalam w nocy na nk... ale tutaj tez sie przylaczam do dziewczyn zyczen....

Załączniki

• 100_1504.JPG
    100_1504.JPG
    35,3 KB · Wyświetleń: 42
  • Untitled-1 copy.jpg
    Untitled-1 copy.jpg
    50,2 KB · Wyświetleń: 64
Dziekuje Wam wszystkim dziewczyny za zyczenia urodzinowe, czulam sie zaszczycona:) Wdarl sie jednak pewien blad na NK, prawdopodobnie wynikajacy stad ze tu gdzie mieszkam pisze sie daty odwrotnie wiec na NK wpisujac daty napisalam z przyzwyczajenia "po tutejeszemu" czyli najpierw miesiac potem dzien....Naprawde urodziny mam dopiero piewszego kwietnia - w co i tak nikt mi nie wierzy jak przychodzi ten dzien :)) Bede pamietac wasze wszystkie zyczenia do kwietnia i sobie je odtworze w ten dzien!Dzieki!!!

Dziekuje Wam wszystkim dziewczyny za zyczenia urodzinowe, czulam sie zaszczycona:) Wdarl sie jednak pewien blad na NK, prawdopodobnie wynikajacy stad ze tu gdzie mieszkam pisze sie daty odwrotnie wiec na NK wpisujac daty napisalam z przyzwyczajenia "po tutejeszemu" czyli najpierw miesiac potem dzien....Naprawde urodziny mam dopiero piewszego kwietnia - w co i tak nikt mi nie wierzy jak przychodzi ten dzien :)) Bede pamietac wasze wszystkie zyczenia do kwietnia i sobie je odtworze w ten dzien!Dzieki!!!
Pawimi w kwietniu złożymy ci i tak nowe zyczenia!!! :-):-):-)

wybaczcie ze tak pozno ale w koncu znalazlam chwile:zawstydzona/y:

w Nowym Roku Kochane wszytskiego co najlepsze a przede wszytskim zdrowia dla WAs i dzieciaczkow juz takich duzych i kochanych!!!!:tak:
teraz beda same imprezy urodzinowe wiec podwojne zyczenia zdroweczka i usmiechu kazdego dnia zyczymy z Bubusiem!!!:-) poza tym u nas oki Kubcio wyniki ma dobre sam zaczyna stac chodz przy meblach to bryka ze nie idzie go zatrzymac mamy kolejne 3 zabki na gorze w koncu:sorry2::-pno a w pracy super u mnie i nie zamierzam jej zmieniac a przygotowania do slubu .....:zawstydzona/y:jakos powoli ale czas goni wiec zaczynamy dzialac!!!jak cos bede miec czas na pewno wpadne i sie pochwale suknia itd a na pewno kubciem w urodzinki!!!:-)jak cos zapraszam na nk do obejrzenia zdjec buzki Kochane !!!!:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry