reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej kobitki:-).Podczytuje podczytuje i jakoś nie było kiedy si eodezwać...Czy ktoś mmnie jeszcze pamięta??Aga??
My dalej ząbkujemy.Mamy w końcu 12 ząbka na wierzchu..Ciężko było ale sie udało.Filip mocno cierpiła bo pare nocy to tak dał nam popalić ze ohoho:szok:.Czwarta 4 wyszła i już dziś w nocy spał...O 6 mleczko z kaszką i do 8 można jeszcze pospać:-D.
Jeśłi chodzi o jedzenie to Filipek też sobie potrafi zjeść.Waży 12 kg i mierzy ok.83 cm.Jest co podnieść hihiiiih.
Aga trzymam kciuki ze by udało sie Wam z tym mieszkaniem:tak::tak::tak:
Buziaki dla wszystkich maluszków

he he to taki sam klocuszek jak moj zarlok :) Duzo tych zabkow macie ! no ale przynajmniej juz po meczarniach. U nas jeszcze wszystko przed nami i na dodatek ta nocna zarlocznosc, eeeh chyba mnie to wykonczy.
Aga nie wiem ile nina dala ale wiem ze polowala na jakas okazje na allegro.

Hej.My dziś byliśmy na szczepieniu,Kuba rozpłakał się jak siedział w pokoju przygotowawczym na wadze i jak był mierzony również popłakiwał.U lekarza to samo ale jak mu pokazałam komórkę to się od razu uspokoił.Za to jak miał już kłucie to....był cicho!!!!Nawet nie pisnął!Mój mały bohater :) Waży 11.2kg i mniej więcej 78 cm wzrostu.łobuzuje na całego skacze w łóżeczku aż się boję że je w końcu zarwie!Spacerujemy się za rączki po mieszkanku no i jeździ na swojej ciuchci.Zabawki go czasem interesują ale woli gazety,kable i wszystko czego małe dziecko do zabawy nie powinno używać.No i 7 ząbek nam wyszedł a po ilości toczonej śliny chyba niedługo następne będą.Pozdrawiam

majopa jak moglabym zapomniec :-) gratuluje zabkow my narazie 10 ale maly slini sie na potege co chwile jest caly mokry.
moj wazy 11 kilo i 80 cm i wkoncu zaczol jesc normalnie.

za wózek zapłaciłam 999 zł przesyłka gratis, i dodatkowy daszek na lato tez gratis ma być, zobaczymy jak przyjedzie spodziwam się go jutro i kolor czarny bo ten był w promocji! zobaczymy jak sie będzie go uzytkowało.
paste kupiłam w aptece pani elmex mi poleciła.
pawimi twój dazzle widziałam śliczny ten kolor taki zywy! widziałam na allegro wózki silver cross ale dla lalek super wygladały ale cena ponad 200 zł.

Ostatnia edycja:
malenstwo - tak to juz jest ze nasze szkraby interesuja sie wszystkim tym co nie potrzeba. U nas tez kabelki i kosze na smieci gora! A zabawki to tylko nieatrakcyjna kupka plastiku hehe
nina - dawaj zaraz znac jaki ten wozio jest....szkoda ze czarny bo kazdy brudek widac ale z drugiej strony jak dobra okazja to warto.

Witam u nas nocka niezaciekawa Amelka miała gorączke 39 stopni była taka rozpalona że myslałam że zaraz na pogotowie pojade,ale jej zbiłam temperature.Od wtorku bieze antybiotyk i jak narazie niewidze poprawy jak do jutra niebede widziec to prywatnie pojade.Wiki już lepiej też ma antybiotyk.

reklama
U nas Kuba obudził sie po 5 strasznie płakał.Dałam mu pić i Nurofenu w końcu udało mu się usnąć.Myślę że albo zęby albo może rączka po wczorajszym szzepieniu mu dokuczała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry