Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja miałam ręczny lakator więc nie tylko cycki ale też reka mnie bolała he he na szczęście nie używałam go długo tylko na poczatku kiedy miałam nawały pokarmu.
wiem o czym mowisz hehe ja to nazywalam syndromem bolacego nadgarstka - taka reczna mialam przy oliverze wlasnie bardzo wydajna ale reczna...i tez 8 mc cignelam
ja sciagalam laktatorem przez 3 miseiace potem juz sie poddalam bo wiki nie najadal sie moi i wypijal po 150 ml co godzien i nrzuszek go bolal juz potem bo nie mial kiedy trawic niestety i musielismy przejsc na sztuczne, ale ja tez odciagalam.
no moj jak byl taki maly tak gdzies do niespelna 6 mc to wypijal po 260 -280 ml mleka, potem mu przeszlo i byl czas ze nie chcial pic wogole....generalnie pozniej 180 ml to byla taka nasza norma.
ja karmiałam do ok 8miesiaca, ale ani razu nie odciągalam mleka- tzn raz chcialam i nic nie poleciało wiktoria na bierzaco wszystko wypijala
u nas powinno sie do 3lat podwać sztuczne mleko, my jestesmy przy Juniorze ale czy ja wiem czy Wiktoria bedzie go pić do trzech lat
aga- chyba każda kobieta tak ma że chce wybierać nawet najdrobniejsze szczegóły do swojego mieszkania badz domku;-)
tak tak chcialabym :-) mam nadzieje ze kiedys bedzie mi to dane,
moja mama odciagal prze pol roku bo moj brat wogole przy cycku nie chcial byc bo odrazu zasypial, a potem okazalo sie ze ma alergie i przeszli na pepti.
a teraz nomalnie krowie pije a w piatek skonczy dopiero 2 lata wiec przerosl alergie.
Ale tu dzisiaj pusto...!!!!
i odwilż znowu przyszła, mamy kilka stopni na plusie, mokro jest i brzydko! mały właśnie urządził sobie drzemkę! potem na zakupy pojedziemy, muszę mu kupić szczoteczkę i pastę do zębów!