reklama
Wikuś chodzi i to jak należy, a w końcu się puści,a w tedy będziesz wspominać i tęsknić z czasami jak nie chodził:-)
Celinka śpi w dzień tak do 2 godzin tak koło 13 idzie spać.
A co zrobią tatusiowie, jak ich kochane córunie przyprowadzą chłopaka
;-)
Nutka dawaj żelazo przez słomkę, bo ząbki z czernieją.

Celinka śpi w dzień tak do 2 godzin tak koło 13 idzie spać.
A co zrobią tatusiowie, jak ich kochane córunie przyprowadzą chłopaka

Nutka dawaj żelazo przez słomkę, bo ząbki z czernieją.
e-stera
Fan(ka)
Nutka dużo buraczkow, brokuł, szpinaku, zółtko jaja-mają mnóstwo żelaza.Kwas foliowy i wiatmine B tez sie daje bo to pomaga w produkcji krwinek czerwonych
Mój Oli nie śpi w dzień...............czasem na dworze 20 minut heh ale nie zawsze.
Ale ma za to nocki dobre bo śpi od 21, 22 do 9. 9:30 rano beż żadnego jedzenia , przewijania
Mój Oli nie śpi w dzień...............czasem na dworze 20 minut heh ale nie zawsze.
Ale ma za to nocki dobre bo śpi od 21, 22 do 9. 9:30 rano beż żadnego jedzenia , przewijania
nutka własnie podawaj żelazo jakoś żeby ząbków nie dotykało 
najlepiej spytaj sie lekarza jka to zrobic bo czarnieją zęby strasznie to wyglada , moja bratanica ma takie
wątróbka ma też dużo żelaza
tatusiowie chłopaków powiadasz chyba zmierza wzrokiem i na rozmowę najpierw wezmą ;-)

najlepiej spytaj sie lekarza jka to zrobic bo czarnieją zęby strasznie to wyglada , moja bratanica ma takie

tatusiowie chłopaków powiadasz chyba zmierza wzrokiem i na rozmowę najpierw wezmą ;-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
jagan no to sie wtedy zastanowie :-)Aga a jak przyprowadzi forumową koleżankę![]()
wiki spi dwa razy po 30 minut kolo 11 i potem o 16 :-) a o 21 juz przewaznie spi i wstaje kolo 8
uciekamy na spacerek.
Na pewno. Mój tata, zrobił wywiad jak męża przyprowadziłam. Aż mi głupio było.nutka własnie podawaj żelazo jakoś żeby ząbków nie dotykało
najlepiej spytaj sie lekarza jka to zrobic bo czarnieją zęby strasznie to wyglada , moja bratanica ma takiewątróbka ma też dużo żelaza
niunia_2008
mama Wiktorii :)
wiktoria spi od ok 12, i przeważnie dwie godzinki. wieczorem chodzi spać o 20-21 do 8. nie podaje jej juz nic w nocy do picia, niekiedy obudzi się ok6 to dostaje mleko.
strach pomyśleć co to będzie jak wiki przyprowadzi sobie chłopaka
strach pomyśleć co to będzie jak wiki przyprowadzi sobie chłopaka

pam200
Styczniowa mamusia Oskara
wiktoria spi od ok 12, i przeważnie dwie godzinki. wieczorem chodzi spać o 20-21 do 8. nie podaje jej juz nic w nocy do picia, niekiedy obudzi się ok6 to dostaje mleko.
To podobnie jak mój łobuz.Idzie spać między 12-13 i śpi czasem 2 godziny a czasem tylko 30 minut.Wieczorem też jest różnie ostatnio zasypia 19.30-20 ale zdarzało się też że szedł spać 22-23.Nocki przesypia i budzi się rano koło 6 wypija mleko i śpi do 8.30-9.
reklama