Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)
wątróbka ma też dużo żelaza jagan no to sie wtedy zastanowie :-)Aga a jak przyprowadzi forumową koleżankę![]()
Na pewno. Mój tata, zrobił wywiad jak męża przyprowadziłam. Aż mi głupio było.nutka własnie podawaj żelazo jakoś żeby ząbków nie dotykało
najlepiej spytaj sie lekarza jka to zrobic bo czarnieją zęby strasznie to wyglada , moja bratanica ma takiewątróbka ma też dużo żelaza
tatusiowie chłopaków powiadasz chyba zmierza wzrokiem i na rozmowę najpierw wezmą ;-)

wiktoria spi od ok 12, i przeważnie dwie godzinki. wieczorem chodzi spać o 20-21 do 8. nie podaje jej juz nic w nocy do picia, niekiedy obudzi się ok6 to dostaje mleko.
To podobnie jak mój łobuz.Idzie spać między 12-13 i śpi czasem 2 godziny a czasem tylko 30 minut.Wieczorem też jest różnie ostatnio zasypia 19.30-20 ale zdarzało się też że szedł spać 22-23.Nocki przesypia i budzi się rano koło 6 wypija mleko i śpi do 8.30-9.