reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a ile wam śpią dzieci ? w dzień?
mój Seba chodzi spac około 12 ej i śpi około 2,5 godziny i idzie spać o 20-30 juz śpi wstaje około 8 ej:-)

reklama
Wikuś chodzi i to jak należy, a w końcu się puści,a w tedy będziesz wspominać i tęsknić z czasami jak nie chodził:-):-D
Celinka śpi w dzień tak do 2 godzin tak koło 13 idzie spać.
A co zrobią tatusiowie, jak ich kochane córunie przyprowadzą chłopaka:confused:;-)
Nutka dawaj żelazo przez słomkę, bo ząbki z czernieją.

Nutka dużo buraczkow, brokuł, szpinaku, zółtko jaja-mają mnóstwo żelaza.Kwas foliowy i wiatmine B tez sie daje bo to pomaga w produkcji krwinek czerwonych

Mój Oli nie śpi w dzień...............czasem na dworze 20 minut heh ale nie zawsze.
Ale ma za to nocki dobre bo śpi od 21, 22 do 9. 9:30 rano beż żadnego jedzenia , przewijania

nutka własnie podawaj żelazo jakoś żeby ząbków nie dotykało :tak:
najlepiej spytaj sie lekarza jka to zrobic bo czarnieją zęby strasznie to wyglada , moja bratanica ma takie:crazy: wątróbka ma też dużo żelaza

tatusiowie chłopaków powiadasz chyba zmierza wzrokiem i na rozmowę najpierw wezmą ;-)

nutka własnie podawaj żelazo jakoś żeby ząbków nie dotykało :tak:
najlepiej spytaj sie lekarza jka to zrobic bo czarnieją zęby strasznie to wyglada , moja bratanica ma takie:crazy: wątróbka ma też dużo żelaza

tatusiowie chłopaków powiadasz chyba zmierza wzrokiem i na rozmowę najpierw wezmą ;-)
Na pewno. Mój tata, zrobił wywiad jak męża przyprowadziłam. Aż mi głupio było.

wiktoria spi od ok 12, i przeważnie dwie godzinki. wieczorem chodzi spać o 20-21 do 8. nie podaje jej juz nic w nocy do picia, niekiedy obudzi się ok6 to dostaje mleko.

strach pomyśleć co to będzie jak wiki przyprowadzi sobie chłopaka:baffled:

wiktoria spi od ok 12, i przeważnie dwie godzinki. wieczorem chodzi spać o 20-21 do 8. nie podaje jej juz nic w nocy do picia, niekiedy obudzi się ok6 to dostaje mleko.

To podobnie jak mój łobuz.Idzie spać między 12-13 i śpi czasem 2 godziny a czasem tylko 30 minut.Wieczorem też jest różnie ostatnio zasypia 19.30-20 ale zdarzało się też że szedł spać 22-23.Nocki przesypia i budzi się rano koło 6 wypija mleko i śpi do 8.30-9.

reklama
Własnie musze dawac jej produkty które majadużo żelaza.Dzieki dziewczyny za podpowiedzi.A żelazo dajemy przez strzykawke bo babolek mały niechce brać.

Do góry