reklama
natka86
mamusia Zosieńki
hejka,
olgunia mnie to chyba znasz???
;-):-)
u nas Zosia idzie spac około 12 i spi 2,3 godzinki,a wieczorem okolo 20 idzie spac na noc i spi do 6 gdzies rano,potem budzi sie na mleko i spimy tak do 8.. czyli ok.
olgunia mnie to chyba znasz???

u nas Zosia idzie spac około 12 i spi 2,3 godzinki,a wieczorem okolo 20 idzie spac na noc i spi do 6 gdzies rano,potem budzi sie na mleko i spimy tak do 8.. czyli ok.
Ja daje małej kakao, raz na 2-3 dni. A danonków nie daje, wybrałam danona ale gratkę. Krowie mleko jadła w budyniu czekoladowym, bo bałam się dać jej budyń koksowy.natka pewnie że cię znam
a powiedzcie mi czy dajecie danonki ? i kakao i czy dajecie mleko krowie?
ja wszystko daję oprócz kakaa więc dlatego pytam![]()
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Mój mały danonków nie je woli np.Bakusie albo jogurt naturalny.Z kakaem narazie czekamy bo ponoć jest silnie alergizujące a mleko pije modyfikowane.Choć krowie ostatnio miał w naleśnikach i nic mu nie było.
Ostatnia edycja:
natka86
mamusia Zosieńki
ja kakao nie daje,ale jak je np czekoladke to dam jest wiec na jedno wychodzi.. mleko krowie nie
uczuliło ją kiedyś i nie bede dawac, pije modyfikowane Nutrilon3 Olga napewno wiesz jakie to, danonki czasem dostaje ale wole jej dac zwykly jogurt owocowy,badz serek.

pam200
e-stera
Fan(ka)
Pam ale super chodzi Oskarek........a jak tupie fajnie:-)
Oli kaka jeszcze nie jadł, bo ono alergizujace bardzo a on alergikiem jest-juz chyba wyrósł ale nie śpieszę sie z wprowadzaniem.Mleko jadł w naleśnikach i gofrach-nic mu nie było
Danonkóe nie jada, bo uważam że to syf, zfresztą one i tak są od 3 roku życia0nawet na ich stronce to pisze.Je Misiowy jogurcik i jogurt naturalny z owocami mam mrożone-ale jakos nei pzrepada za nimi
Za to uwielbia żółty ser, mozarelle, twaróg:-)

Oli kaka jeszcze nie jadł, bo ono alergizujace bardzo a on alergikiem jest-juz chyba wyrósł ale nie śpieszę sie z wprowadzaniem.Mleko jadł w naleśnikach i gofrach-nic mu nie było
Danonkóe nie jada, bo uważam że to syf, zfresztą one i tak są od 3 roku życia0nawet na ich stronce to pisze.Je Misiowy jogurcik i jogurt naturalny z owocami mam mrożone-ale jakos nei pzrepada za nimi
Celinka nie znosi twarogu i nie wiem jak ją przekonać.Pam ale super chodzi Oskarek........a jak tupie fajnie:-)
reklama
pam200
Oskar lubi i twarożek i żółty ser.Zresztą on jest "wszystkożerny.