wspolczuje wam pogody bo u mnie co prawda dosc wietrznie jest ale slonko w pelni i 21 stopni na termometrze:-):-):-):-)
moge wam wyslac troche sloneczka moze i tam sie rozpogodzi??
To wypalanie nadzerki...ja tez mialam w polsce 16 lat temu ale myslalam ze juz odeszli od tej barbazynskiej metody. Tutaj chyba lekarz by zemdlal jakbym go uswiadomila ze w pl robia wypalanki na kobietach

Kiedys nieopatrznie wyrwalo mi sie w szkole olivera ze w polsce za starych czasow mleczki na nitkach dzieciom rodzice wyrywali no i od odrazu szkola zrobila raport do DCFC(to taki urzad ktory sprawdza czy dzieci nie sa molestowane, czy rodzice dbaja o nie itd) i mialam nakaz natychmiastowej wizyty u dentysty w celu potwierdzenia ze uzebienie mojego dziecka jest nienagannie zadbane i nie stosowalam na nim metod sredniowiecznych wyrywania zebow

Na szczescie sledztwo przeszlam pomyslnie

Gdybym wspomniala o wypalaniu to pewnie do wiezienia by mnie zamkneli za gloszenie herezji ha ha
Estera - kryolan jest u nas, ja osobiscie ich nie znam ale zajrzalam na stronke i maja nawet jakies szkolenia i sympozja u nas - nastepne jest na florydzie 23 marca

Nie mam pojecia jak cenowo sie ksztaltuje bo ich nie kupuje, mary kay u nas jest sprzedawany przez indywidualnych dystrybutorow i normalnie w sklepach go nie ma, natomiast trzeba zamawiac u konsultantek. Teraz juz nie jest tak popularne jak te 15-20 lat - wtedy to byl krzyk mody zamawiac mary kay od konsultantki badz organizowac wieczorki kosmetyczne dla kolezanek. Mac i Revlon to u nas ten sam przedzial cenowy, podobnie loreal.....a diora czy channel ja sama niezbyt czesto kupuje - uwazam ze ceny sa sporo zawyzone tylko ze wzgl na marke i nic wiecej. Ostatnio wiekszosc kosmetykow kupuje organicznych, ale te to juz koszmrnie drogie
jagna - dobrze ze mezulkowi nic sie nie stalo!