reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam SZCZYPAWKE.... lepiej przeciag do stycznia, dzidzia bedzie najstarsza w klasie... hihihi...
no a na swieta taki prezencik.... ;-) napisz cos wiecej o sobie..... moze juz znasz plec...

reklama
Płeć mówisz? hihi! miała być znana już 3 tygodnie temu...ale nieee!!!! Moje Słodkie Maleństwo jest złośliwe(po rodzicach) i nie dość,że cały czas spało to jeszcze odwrócone pupką...NIC nie dało się od tyłu podejrzeć więc uznaliśmy wstępnie wspólnie z lekarzem,że to "może być dziewczynka" :)Także pozostaje mi czekać kolejne 2 miesiące....Może wtedy nasz Tuptuś będzie bardziej łaskawy :)

witam wszystkie styczniowe mamy....jestem forum`owym laikiem wiec prosze o wsparcie i pomoc.......nie mialam okazji przeczytac wszystkich poruszanych watkow, ale wdzieczna bylabym za wszelkie wskazowki na temat jak sie dobrze wyspac?? z ciaza jako taka nie mialam i nie mam problemow, nie wiem co to nudnosci i wymioty...wierzcie albo nie -babeczki, ale przez 22 tyg ciazy ani razu nie wymotowalam:tak:
niestery odbija sie to na moim samopoczuciu.....spie przy kazdej nadarzajace sie chwili, zasypiam w polzdania....a w nocy same koszmary a to z ulozeniem ciala, a to z bolem kregoslupa i bioder...chyba nie przspalam zadnej nocy w pelni.......a nastepnego dnia do pracy:baffled: prosze o rade.....
ps dzidzia przyjdzie na swiat ok18 stycznia.....ruszam na poszukiwanie suwaczkow

Motylku niestety nie mam dla Ciebie jakiejs dobrej porady, bo to samo przezywam od paru tygodni.... powinno sie spac na lewym boku, bo dla dzidzi i naszym przygniecionych narzadow to zdrowo... na bezsennosc pomaga kubek cieplego melka przed zasnieciem (ale jak na kogo)... a na bole kosci nie umiem nic poradzic... zreszta wydaje mis ie, ze z kazdym tygodniem bedzie gorzej bo dziecko przybiera na wadze i bedzie nam ciezej..... ja mam strszne problemy z koscia ogonowa....
wsolczuje Ci, ze musisz chodzic do pracy... ja na siedzaco bym tam zasypiala....
a co do spania w dzien to zdarzy mi sie, ale najgorzej bylo na poczatku, zreszta ja zawsze lubialam spac i moge stwierdzic, ze teraz mniej syiam niz jak nie bylam w ciazy...
ja Kochane narazie mykam bede pozniej
buziaki

Jak bardzo bym chciała napisać,że nie wiem co to mdłości...:baffled: Tymczasem po pełnych 3 miesiącach spędzonych na podłodze w łazience(nie mogliśmy rozpocząć remontu!) również teraz zdarzają mi się gorsze dni...Ale nie jest fatalnie i mogę już normalnie pracować.Jeżeli chodzi o spanie to w pierwszym trymestrze mogłam spać bez przerwy(głónie na dywaniku w łazience :)). W tej chwili śpię z 3 poduszkami:największą mam pod nogami,średnią między kolanami a najmniejszą pod głową.Też narzekałam na bóle w biodrach...

dzieki babeczki za wskazowki...jakos przetrwam nastepna polowe...wiem ,ze bedzie ciezko , inaczej jak na poczatku.....tak na prawde to nie pamietam zbyt wiele z pierwszych miesiecy ....wszystkie przespane....3 miechy z zycia wyciete zdarzulo sie to wam???? tak na marginesie walcze z suwaczkami.........nie poddam sie ...
szczypawko a na kiedy masz termin ????

reklama
Do góry