w realu znowu będą za 1/2 ceny w grudniu.Dziendobry witam wszystkie mamusie.U nas narazie ok dziewczyny zdrowe ja mam katarek.Do picia daje dziewczyna cherbate z miodem i cytryna.A ostatnio zobaczyłam ze Amelka i Wiktoria lubią czosnek wiec zagoscił u nas w domu czosnek.Dzis dostarczono mi fotel kupiłam na tej stronie
mega sako - najwygodniejsze fotele świata + pufa, Furini - SKLEP.meble.pl koloru czerwoneg naprawde super siedzi sie namim polecam.
Dzis jade do tesko po prezety na swieta bo są tanie i fajne zabawki.
reklama
Cieszę się że dzieciaczki zdrowe.
JA się porwałam z motyką na słońce robię ciacho pawi ogon, z "103 ciasta siostry Anastazji". A mała mi non stop przeszkadza
, zaraz zarobi klapa na pupę. Jestem sama, miałam upie niski biszkopt a on mi z blachy uciekł
, muszę teraz go na 3 ciąć. Ale jest plus zjemy 2 części tak bez masy bez niczego(mniammm). Poszła Shreka oglądać, tyle spokoju, mogę budyń zrobić i galaretki, i nie martwić się, że wleci i mi miski z wrzątkiem poprzewraca. Wiem że telewizja nie dla naszych maluchów, ale dzisiaj jest wyjątkowa sytuacja, wolę ją przed tv niż koło kuchenki;-)
Coś takiego mi ma wyjść:
http://zpierwszegotloczenia.pl/przepisy/pawi-ogon/
JA się porwałam z motyką na słońce robię ciacho pawi ogon, z "103 ciasta siostry Anastazji". A mała mi non stop przeszkadza

Coś takiego mi ma wyjść:
http://zpierwszegotloczenia.pl/przepisy/pawi-ogon/
Ostatnia edycja:
Boże jaki ten biszkopt pyszny i puchaty wyszedł, daję Wam przepis:
6 jajek
1 skl. cukru kryształu
1 szk. mąki ziemniaczanej
1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia
Białka ubić na sztywno+cukier+żółtka+mąka z proszkiem
piec w 160-180 stopniach 30-40 min.
6 jajek
1 skl. cukru kryształu
1 szk. mąki ziemniaczanej
1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia
Białka ubić na sztywno+cukier+żółtka+mąka z proszkiem
piec w 160-180 stopniach 30-40 min.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
my dzisiaj na spacereku juz bylismy, popoludniu po obiadku jedziemy do moich rodzicow bo maja rocznice slubu ...
a pozatym to wszystko oki
przeprowadzka juz tuz tuz :-)
Aga zazdroszczę;-)my dzisiaj na spacereku juz bylismy, popoludniu po obiadku jedziemy do moich rodzicow bo maja rocznice slubu ...
My dzisiaj jedziemy oglądać mieszkanko, tzn: my widziałyśmy, tylko tata musi zobaczyć i jak coś to kupujemy:-) Drogo (165 tyś) ale duży metraż bo 70m2, 3 pokoje, nowe deweloperskie, więc się chyba opłaca.
Celinka odpukać zdrowa.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
pewnie ze sie oplaca, trzymam kciuki zebyscie kupili :-)
dzisiaj jade z tata po drzwi do lazienki
tak wiec supeeeer juz tylko moge odliczac czas do preprowadzki :-)
dzisiaj jade z tata po drzwi do lazienki

nina2201
mama Oliviera
Jagna drogie ale nowe tylko uważaj na deweloperskie bo u nas wszędzie w takich mieszkaniach wilgoć szybko powychodziła za szybko je budowali nie odstały swojego ludzie od razu sie wprowadzali no i teraz moja koleżanka która mieszka już pół roku nadal z pleśnią walczy
Aga to jak juz sie przeprowadzicie to robimy wirtualną parapetówke na forum

Aga to jak juz sie przeprowadzicie to robimy wirtualną parapetówke na forum

Deweloper sprawdzony w bloku obok mieszka nasz doradca kredytowy:-);-), mówi, że blok ok i się tak nie niesie jak w tych starych. I tanio wychodzi gaz którym się ogrzewa, bo w sezonie 200zł miesięcznie, z wodą i kuchenką gazową.Jagna drogie ale nowe tylko uważaj na deweloperskie bo u nas wszędzie w takich mieszkaniach wilgoć szybko powychodziła za szybko je budowali nie odstały swojego ludzie od razu sie wprowadzali no i teraz moja koleżanka która mieszka już pół roku nadal z pleśnią walczy
Aga to jak juz sie przeprowadzicie to robimy wirtualną parapetówke na forum![]()
Jestem za parapetówką

salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no pewnie nie ma sprawy ja stawiam :-)
reklama
Witam ale tu szisza...Ja dzis sama z dziewczynami w domu bo m w pracy.A pogoda do du... pochmurno i deszczowo.Popołódniu jade do znajomej co razem rodziłysmy.Wczoraj kupiłam mąke do domowego wypieku chleba i dzis bułek narobiłam są dobre.