reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

jagna ten Fantomalt jest bez recepty ale dostępny tylko w aptece to jest taki proszek który dodaje sie do napoi, zupek, sosów itd. my dajemy 1 miarkę teraz to jest dieta wysokoenergetyczna własnie na przytycie.:tak: kosztuje coś koło 43 zł ale jest wydajny na miesiąc wystarczy:tak:

reklama
jagna ten Fantomalt jest bez recepty ale dostępny tylko w aptece to jest taki proszek który dodaje sie do napoi, zupek, sosów itd. my dajemy 1 miarkę teraz to jest dieta wysokoenergetyczna własnie na przytycie.:tak: kosztuje coś koło 43 zł ale jest wydajny na miesiąc wystarczy:tak:
Jeszcze jakieś mleczko dajesz???
Dzięki po wypłacie kupię na 100%.
Moja mała rozczarowana miał przyjść jej "chłopak", ale z powodu pogody nie przyszli. Bała się koleżanka jego brata w taki ziąb zabierać na dwór, bo mały dopiero jak tydzień temu ze szpitala wyszedł po zapaleniu krtani. Jutro przyjdą jak padać nie będzie. Nawt sukienkę wyjeła z szafy kazała założyć:szok:

SPRZEDAM m-4 KATOWICE - Dom Mieszkanie Działki na Sprzedaż - Gumtree Katowice

tak wam pokazuje jak by ktoras sie chciala do katowic przeprowadzic, moja kolezanka sprzedaje mieszkanie tzn jej mama :-)

my wczoraj na szczepieniu bylismy maly za slabo przybiera ... w ciagu 8 miesiecy przybral tylko 500gr ale az 9 cm mu sie uroslo, lekarz powiedzial ze poczekamy do bilansu 2-latka jak nadal bedzie tak zle to bedzie badania robil.
waga 12,500
wzrost 91 cm

Jagna my dajemy jeszcze humane mtc ale to mleko tylko na receptę jest tanie bo kosztuje 7 zł niech ci lekarz wypisze ono jest bardzo dobre i na pewno pomoże.

Aga widze, ze u wszystkich takie same problemy z przytyciem.

SPRZEDAM m-4 KATOWICE - Dom Mieszkanie Działki na Sprzedaż - Gumtree Katowice

tak wam pokazuje jak by ktoras sie chciala do katowic przeprowadzic, moja kolezanka sprzedaje mieszkanie tzn jej mama :-)

my wczoraj na szczepieniu bylismy maly za slabo przybiera ... w ciagu 8 miesiecy przybral tylko 500gr ale az 9 cm mu sie uroslo, lekarz powiedzial ze poczekamy do bilansu 2-latka jak nadal bedzie tak zle to bedzie badania robil.
waga 12,500
wzrost 91 cm
Jak mała waga, przy mojej to on waży 2,5 kg więcej:szok: Celina ma tą samą wagę od pół roku, ale rośnie do góry po centymetrze na miesiąc. Wygląda jak szkielecik jak ją rozbiorę, wszystkie żebra widać:szok:
Nina zapytam o to mleko.

Dziendobry witam wszystkie mamusie.U nas narazie ok dziewczyny zdrowe ja mam katarek.Do picia daje dziewczyna cherbate z miodem i cytryna.A ostatnio zobaczyłam ze Amelka i Wiktoria lubią czosnek wiec zagoscił u nas w domu czosnek.Dzis dostarczono mi fotel kupiłam na tej stronie
mega sako - najwygodniejsze fotele świata + pufa, Furini - SKLEP.meble.pl koloru czerwoneg naprawde super siedzi sie namim polecam.
Dzis jade do tesko po prezety na swieta bo są tanie i fajne zabawki.

reklama
Hej mamuśki!!!
Skończyłam dzisiaj szkolenie jestem bogatsza o nowa wiedzę:-D he he no i o mase nowych znajomych i kontaktów, super było poznałam świetnych ludzi ale mi brakowało takiego wyjścia do ludzi:tak: aż żal, ze juz sie skończyło, czekam teraz na spotkanie z poznanymi dziewczynami !!!

Olek dzisiaj był okropny moja mama przy nim wysiadła:szok: tak broił bo cały dzień sie nim zajmowała.

Do góry