Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam się i ja w tym nowym roku!!!:-)
mały wczoraj wytrrzymał do północy bylismy na dworze strzelać petardami ale wystraszył sie huku i wrócilismy szybciutko do domu!my poszlismy spać o 2.
Olivier wstał o 9 rano niestety
zasypało nas snieżkiem, zasdpy się juz porobiły na dworze jest pięknie potem wkleję kilka zdjeć z dzisiejszego spacerku
wiki poszedl spac o 1 i wstal po 9 ;/ :-( no ale coz teraz tez spi ale jak wstanie to jedziemy do siebie juz :-) mo jacek ma urlop wiec bedziemy siedziec sobie razem w domku a ja w niedziele do pracy ide :-)
caluje was :*
Witam w Nowym Roku!Życzę wszystkim aby był udany i lepszy od poprzedniego.
Kuba obudził się przed północą przestraszył się petard ale na szczęście udało mi się go uspokoić i spał do rana.Ja jutro już do sanatorium jadę więc poczytam Was pod koniec stycznia jak wrócę.Matko tyle czasu bez Kubusia....
Witam w 2010 roku.
Wszystkiego co najlepsze na ten rok Wam życzę
Celinka poszła spać o 21 i wstała o 9 rano, nic jej nie budziło, bo u nas nie strzelali. Za to my poszliśmy spać o 2. U nas śniegu po kolana, mała szaleje w śniegu.
Witam w nowym roku.:-):-):-)
U nas mały szalał do 2.O północy obejrzał petardy i bardzo mu się podobało.
Ale za to pospał do 11 rano więc i my wyspani.
Co do postanowień noworocznych to też am w planach jakąś dietkę i zrzucenie paru kg.Ale czy się uda czas pokaże.
Maleństwo wiem co czujesz bo sama leżałam w szpitalu prawie miesiąc bez małego.Nieraz wyłam w poduszkę ale cóż jak trzeba to trzeba.Trzymam kciuki.:-):-)
Lecę na jakąś noworoczną kawkę.
Pa.