reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny!
Ja mam jutro rozmowę z szefem, będę musiałam mu powiedzieć o ciąży. trochę się denerwuję, mam nadzieję, że dobrze to przyjmie.
Pracuję w jednej z firm farmaceutycznych jako przedstawiciel i moja praca wiąże się z ciągłą jazdą autem i nie wyobrażam sobie długo w tym stanie pracować.
czy któraś z Was ma podobny charakter pracy i kiedy ma zamiar iść na L4?

reklama
Frodo-powodzenia na rozmowie. bedzie dobrze!!! kobiety w ciazy gora!!!!!!!! nie daj sobie wmowic ze moze jeszcze popracujesz ze przeciez w aucie sie siedzi-dzidzia najwazniejsza. ja wogole przestalam pracowac -teraz to dla mnie ktos pracuje a ja odpoczywam. a wczesniej bylo nie do pomyslenia ze ja bym mogla nic nie robic-jestem z natury aktywna osoba.
hihih
wyczytalam ze w 8 tc macica sie rozrasta i wywnioskowalam ze stad ten krwotok i bole w brzuchu. kurde niedlugo to bede madrzejsza niz amerykanscy lekarze.

Byłam dzisiaj na zakupach kupiłam pierwsze ciuchy ciazowe :-) i poprawił mi sioe humorek troszke.
Frodo ja juz jestem na zwolnieniu miesiac od razu jak sie dowiedziałam o ciazy to posżłam na zwolnienie prace miałam stojaca a procz tego mam troszke kłopotów z nadcisnieniem i tarczyca wiec musze sie oszczedzac i olewam prace niech szef mysli co chce

rany ale mnie dzis kręgosłup boli:-( wogóle czuje się do dupy Ciągle mnie mdli słaba jestem nie mam na nic siły Niedługo się przykleje do podlogi o na widok mopa mi słabo....Z piotrusiem ciąże przechodziłam idealnie Zero mdłości super samopoczucie pracowałam do 8msc a teraz Ratunkuuuuuuuu:-(:szok:

Witam.
Czy moge dołączyć?
Termin mam na 13.01.W domu mam już synka, ma teraz 20 miesiecy. Kochany skarb. Oczywiście teraz marze o córeczce, ale wiem że może być chłopak i zgadzam sie na to
newwink.gif

Dopiero dzisiaj znalazłam to forum. Przeczytałam wszystkie strony i widze ze fajne z was babki.
Jak się uda to zaraz wstawie suwaczki.

witaj Akinomi!

coraz nas wiecej.
co do ciuchow ciazowych to ja robilam zapas juz dawno temu przed 1 ciaza bo jak cos mi sie spodoba w sklepie to potem juz tego nie dostane i bede zalowac. a co tam ! Misio mi teraz niczego nie odmawia. kupilam sobie wlasnie biustonosze bezszwowe bo po tych push upach wieczorem mam obolale doniczki a zreszta sa juz w znosnych rozmiarach wiec nie musze juz niczego powiekszac hihih.
co do samopoczucia to ja mam popoludniami mdlosci a fatalny humor jak sama siedze i nie ma co ze soba zrobic wiec prawie codzienie sie spotykam z kolezanka zeby sie nie dolowac.
najchetniej to poszalalbym juz w sklepach dla niemowlat ale jeszcze nie czas!!!

hey Akinomi,
Mnie tez korci by zaatakowac sklepy z ubrankami, ja raczej bede kupowac neutralne rzeczy, jak bede wiedziala na 100% plec to mozna zaszalec, ale na 100% to sie wie po porodzie raczej:-)
Ale juz mam swoj ulubiony wozek znaleziony na necie;-)cena oczywiscie max! Ale ja planuje nastepe baby 2 lata po tym jak ta sie urodzi(zdrowa i sliczna oczywiscie:tak:)
wiec wozek moze byc drozszy bo bedzie sluzyl 2jce!

kolo mojego domu otworzyli nowy sklep z polskimi ubrankami dla dzieci i butami bartka. ostatnio z kolezanka zagladnelysmy bo ona dla swojego malego kupowala cos i zobaczylam takiego slicznego pajacyka niebieskiego z takimi rekinkami i delfinkami z przodu i juz prawie za niego placilam ale mnie kolezanka powstrzymala. poza tym moja dzidzia przyjdzie na swiat w zimie.ale sliczny bialy sweterek robiony na drutach tez mnie rozczulil-jak tylko dostane dyspenze od meza i pelna karte kerdytowa atakuje wszelkie sklepy i nie patrze na nic. wozek tez mam wybrany taki za 600$ wiec do najtanszych sie nie zalicza ale nie chce slyszec o innym bo tamten juz od 2 lat mi sie podoba. moj maz nie wnosi sprzeciwu takze czekam na pozwolenie i kupie go przez intrenet nie wychodzac z domku a jak go dostarcza to bede codziennie na niego patrzec i pewnie ryczec ze szczescia....ale sie rozpisalam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry