reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja mojego męza nie widziałam o maja :-(i bardzo mi go brak ale rozmawiamy codziennie przez telefon teraz spedzimy całe wakacje razem i połowe wrzesnia a potem zobaczymy sie dopiero jak dzidzia sie urodzi troche to przykre bo cały czas jestem sama i ze wszyskim musze sobie poradzic sama ale na szczescie mieszka niedaleko moja mama i ona mi bardzo duzo pomaga ale wiadomo to nie zastapi faceta.
Czasami mam takiego doła ze szkoda gadac ale cóz takie jest zycie cos za cos.
chyba pojde znowu popłakac :-(. Byłam dzisiaj na zakonczeniu roku u córeczki w przedszkolu wiec chyba przez to jestem taka rozczulona zakonczył 1 etap nauki teraz juz do szkoły czemu ten czas tak szybko leci

reklama
ojejku-Donia biedactwo-szkoda ze sama musisz przechodzic przez radosci i smutki ciazy.jednak rozmowa przez telefon to nie to samo co przytulenie ale masz mame w poblizu. u mnie znowu cala rodzina daleko a maz w poblizu-ale caly dzien w terenie.ale i tak sie ciesze ze jest ze mna. widzisz-gdybym mieszkala kolo ciebie to bym cie przychodzila pocieszac albo zajac sie corcia a ty bys odpoczela ;-)

Pumi kochana jestes cmok masz racje rozmowa przez tel to nie to samo ale chociaz moge go usłyszec i na chwilke zrobi sie lepiej a juz widze co by sie działo jakbysmy mieszkały blisko siebie i sie odwiedzały hihihi

ploteczki dzien w dzien i szalenstwa po sklepach a ja jeszcze do tego uwielbiam dzieci i codziennie przychodzi do mnie kolezanka z prawie 2 letnim synkiem i sie uwielbiamy z Patrysiem to z twoja corcia tez bym wspolny jezyk znalazla.

Ja tez bardzo lubie dzieci i one mnie chyba tez a zmoja córcią to sie pokłoce czasami jak mi podkrada kosmetyki albo wszyskie buty mi wykoslawia szczegolnie te na obcasach no ale potem zawsze jakos sie dogadamy
mam strasznego lenia dzisiaj w dupie nic mi sie nie chce przez ta pogode chyba

slodzio z twojej corci. gratuluje malej strojnisi-musisz mic z nia niezly ubaw. tez bym chciala!
a co w polsce upal czy deszcz? u nas dzis chyba 40 stopni celsjusza. wybralam sie na poczte wylsac list do mojej kochanej szefowej z polski bo postanowilam jej sie pochwalic moim cudownym stanem i potem do farmacji bo mi siostra doradzila ze jak nie dali mi nic na podtrzymanie to jej ginekolog zalecila magnez -nie zaszkodzi a pomoze-i wiesz co tak mi sie niedobrze zrobilo na tym goracu. jeszcze mnie maz przylapal bo dzwonil na domowy i nie odbieralam i zadzwonil na komore i pierwsze slowa to czy chce dostac po tylku bo mialam w domq siedziec a ja na taki upal wychodze-hihih

Cześć wszystkim mamusiom!:-)

Widzę, że Wy równieżmacie już fazę na małe ciuszki.

Wczoraj Wam pisałam, że będę miała rozmowę z szefem, no i miałam.
Koszmar-mój szef stwierdził,że ma nadzieję iż popracuję do 7 mc. Ja jakoś sobie tego nie wyobrażam. Jednak firmy farmaceutyczne są nastawione tylko na zysk a nie na dobro swojego pracownika.:angry:

buźka:-)

Pumi no własnie ty sie lepiej oszczedzaj i nie chodz za duzo !!!! nalezałby ci sie klapsik od meza słusznie u nas pada od dwóch dni i jest chłodno ale sie ciesze bo dla nas lepsza taka pogoda niz upały

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry