reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Donia jak chcesz to sie mozemy kiedys umowic na pogaduchy,z Gdyni jestes?mozemy
sie gdzies w Sopocie zawiesic!
Ja na swojego faceta nie narzekam, on sie troche tylko za bardzo wzrusza i zaczyna beczec jak ...:baffled:, ze mi brzuch rosnie i tam jest dziecko...jego dziecko, w lozku wieczorem czyta Mamo to Ja, potem mnie poucza udajac madrego hehe:-)zrobie mu zdjecie chyba, generalnie jest ok...bo jest tak jak ja chce:wściekła/y::szok:bo tak jest najlepiej dla wszystkich:-)troche terroryzuje ale co tam! Moge sie w koncu troche wyladowac, jak na bokserskim worku;-)bo ciezkim dniu

reklama
każda ciąza jest inna i jeśli ktoś się dobrze czuje to może pracowac jak najdłużej Ale nic na siłe:wściekła/y:

dobrze znam wasze rozstaniowe rozterki My tez zylismy razem-osobno W ciazy z Piotrusiem maz byl moze z 3msc i musial wyjechac w 3tyg po urodzeniu malego Ale jak jest to jest super tata przewija karmi wychodzi na dwor Tak bylo od poczatku To on z malym w nocy chodzil a ja spalam:zawstydzona/y:

dobrz aja juz odplywam dobrej nocy

Tak dzieki, fajne:tak:dzisiaj weszlam do sklepu ubrankami dla dzieci, malo co nie oszalalam, martwi mnie ,ze wiekszosc ciuszkow jest niebiesko-rozowa, a co jak bedzie mala pomylka w systemie? Bede miala ubranka rozowe a tutaj chlopiec zawita, przeciez nie zrobie z niego Tinki-Winki:-):-):-)

Cześć dziewczynki! Jeśli chodzi o ciuszki, to na razie nic nie kupuję. Mam dużo ciuszków po synku - wtedy to szalałam, poszłam na zakupy w dniu, w którym dowiedziałam się, że jestem w ciąży i nakupiłam 2 reklamówki. Potem tylko się dokupowało, trochę też dostałam. Tak więc na okres niemowlęcy jestem obłożona (no chyba że trzeba będzie dokupić kilka sukieneczek - o czym mój syn nie chce słyszeć) . Jeśli chodzi o moją garderobę, to zaczynam mieć "mały" problem. Zostały mi jedne dżinsy w które jeszcze wchodzę.
W czwartek byłam u szefowej - musiałam w końcu jej powiedzieć. Zareagowała lepiej niż się spodziewałam i nawet mi pogratulowała. Myślałam że ta rozmowa będzie gorzej wyglądała.
Zrobiłam wszystkie podstawowe badania, ale wyników niestety nie widziałam - choć robiłam je w innej przychodni niż przyjmuje mój gin to i tak mają być odesłane do niego, więc dowiem się dopiero w piątek. Pozdrawiam.

ja cos czuje ze nie dotrzymam do 5 miesiaca z zakupami i jak tylko upal troche minie to po kryjomu kupie kilka ciuszkow albo chociaz kocyk:tak:
na szczescie mi sie podobaja zielonkawe i zolte wiec nie bedzie problemow z niebieskim i rozowym. pewnie jak juz bede wiedziala z usg kto rosnie w moim brzusiu to dokupie odpowiedni kolor

Pumi jesteś przekochana, bardzo poprawiłaś mi humor :*
Jeśli chodzi o zakupy, to ja jakoś omijam sklepy dziecięce, przynajmniej do momentu az będę pewna czy to chłopczyk czy dziewczynka :tak:. Dzisiaj robiłam sobie ten teścik ;) co podałyście wczesniej linka i wyszła dziewczynka, ciekawe co lekarz mi powie bo ja cały czas czuję chłopaka :tak:. Nawet jak byłam na usg to widziłam siusiaka(tak mi się wtedy wydawało - chyba że to była noga)

Ja wiem!!!Nie ma mowy bym spokojnie czekala do 6msc:-) Tyle rzeczy do kupienia, lozeczko, wanienka, kocyki, posciele, rodzimy w zime wiec jakis kombinezon by sie przydal:-)

reklama
Justice a masz jakies preferencje co do plci?
rozbawil mnie twoj post hihih-zwlaszcza ze moze to noga? ja pewnie tez bede wypatrywala siusiaka ale u mnie to za wczesniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry