reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pumi podobno na dziewczynkę się ma ochotę na słodycze i inne duperele :) a ja po prostu jak widze czekoladę, albo coś co wcześniej uwielbiałam to lece do łazienki, mimo iż jest to już 14tc :), a ogóreczkiem nie pogardzę;)
Anja Ty się nie śmiej :) wiesz jak łatwo pomylic nogę z siuskiem :) hahaha. Zwłaszcza jak głowa jest większa od całej reszty :)

no faktycznie bedzie powod do dumy jak siusiak bedzie rozmiarow nogi-hihih-zartuje oczywiscie-bez obrazania sie !!!
ja tez mam ciagotki na slone i wszystko kwasne wiec raczej tez chlopak-chociaz sa wyjatki od reguly. ale z terminu w ktorym byly igraszki to jestem na 100% pewna ze chopak. z dziewczynki tez sie oczywiscie uciesze.
pytanko: jak usg bede miala w 9tc to za wczesniej nawet jak sie przodem dzidzia ustawi czy bokiem zeby wypatrzyc co to za ananas tam rosnie?

czesc

i kolejny dzionek przed nami:-)

kurcze ale pogoda a ja musze iśc do sklepu:angry:
Pumi wydaje mi się ze 9tc to zdecydowanie za wczesnie na okreslenie płci Z Piotrusiem wiedziałam w połowie ciąży i teraz tez tak się pewnie dowiem No chyba że dzidzia pokaże wczesniej ale nie sądze

Też bym ruszyła już na sklepy ale jak pisałam mam po piotrusiu mase ciuszków więc teraz musze dokupic tylko pare i chce najpierw wiedzieć czy to chłopiec czy dziewczynka:-)
i na pewno kupie teraz ciuszki na 56 bo Piotrkowi zrobiłam wyprawke od 62 i bidny był Jak się urodził to miał 49cm więc same sobie wyobrazcie jak wyglądał:szok: i ten kombinezon zimowy :wściekła/y: jak mi baba doradziła w sklepie to był na niego dobry jak miał roczek:angry:

Anja no pewnie ze mozemy sie kiedys spotkac jestem za. Dziewczynki a płec dziecka to podobno juz widac około 10- 11 tygodnia jak sie dobrze ułozy ide nieługo do gina moze sie dowiem juz

witam :) ja jak byłam ostatnio i spytałam sie o płeć, to powiedział mi ze to zdecydowanie za wcześnie. Ze dopiero w 20tc widać, ja tam nie wiem w końcu to moje pierwsze dzieciątko:)

Z 1 dzieckiem tez poznałam płec mniej wiecej w połowie ciązy , ale przeczytałam gdzies ostatnio ze mozna zobaczyc tez szybciej nie wiem moze zalezy jaki sprzet a wogóle to mi obojetnie byle zdrowe było

hej!
jeśli chodzi o mnie to też jest mi obojętne co będzie. :-) Myślę tylko o tym żeby było zdrowe. Dlatego jak kupuje ubranka to takie, które będą pasowały do dziewczynki i chłopca:-p.

Czy macie może jakiś dobry sposób na ból głowy?
Od dwóch dni jestem jak struta, wzięłam raz panadol ale nie pomogło. Nie chcę się faszerować tabletkami.:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry