reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Donia-nie moge w tej chwili znalesc wynikow w liczbach.ja robilam toxo przed ciaza bo mam kociaka w domu i mi wyszlo ze juz przechodzilam-ale gdzie do diabla posialam wyniki??? postaram sie znalesc

reklama
Pumi dziekuje kochana juz nie drzeba dzwoniłam do mojego gina i wszysko ok przechodziłam juz ale sie wystraszyłam az wymiotowałam z nerwów a teraz tak mnie głowa boli ze pojde sie połozyc chwilke zajze do was pozniej najadłam sie dzis strachu

Donia-wiem ze latwo mowic- ale stres zle wplywa na dzidzie.Dobrze ze juz wszystko wyjasnilas i jest ok. na wszelki wypadek nie jedz niedogotowanego miesa, jesli pracujesz w ogrodkuto tylko w rekawicach i jesli masz zwierza w domu to ostroznie.
ja tez juz przechodzilam toxo ale bardzo uwazam na te sprawy.odpoczywaj i wracaj przed komp bo u nas dzis 33 stopnie celsjusza i wilgotnosc 90% wiec zapowiada sie dzien w domu i mi sie nudzi. zadzwonilam juz do wszystkich znajomych z polski i nuda wieje.
wczoraj wieczorem maz jezdzil po sklepach w poszukiwaniu sledzi i musial mi zrobic moja ulubiona przekaske-kwasne sledzie w cebuli ze smietana. pychotka-a maz sie cieszyl z dwoch powodow- 1) wreszcie cos jem, 2) czul sie doceniony i potrzebny bo tylko on umie zrobic takie pyszne sledziki

Ewa-wpadnij na herbatke to obie sie bedziemy raczyc pysznymi sledzikami-zapraszam. wsiadaj w samolot!
na sniadanie zjadlam dwie miseczki platkow sniadaniowych z mlekiem i slodkimi migdalami a 15 min po tym zaczelam maraton sledzikowy-juz 3 dokladka. pyszna mieszanina smakow

Ja wlasnie sie Dziewczynki przebudzilam, nie ma to jak sen przez dzien:-)
troszke mnie ssie- nie lubie tego, a dopiero jadlam obiad...
wracja mi smaki z dziecinstwa, czyli grysik i kanapki z szynka z indyka- i to tylko z jednego sklepu:-) moj Misiek jeszcze chyba nie rozumie, ze mi moze byc slabo i nie dobrze, bo wczoraj jak wrocilam z pracy to zpytal czy pojde po zakupy:eek: no ale coz... poczekam i tak sie zmienia wiec bedzie oki....
Doni ciesze sie, ze wszystko wporzadku:-)
nie mozemy schizzowac nie potrezbie- WIEM WIEM latwo sie mi pisze....

a co do sledzi- uwielbiam... ale takie w marynacie- oliwa z oliwek, cytryna, ziele angielskie- ale zmielone, pieprz i nie wiem co tamjeszcze tata daje...
ostatanio tez mialam ochote na sledzie ws mietanie, wiec kupilam gotowe- jak tylko sprobowalam wzielo mnie na wymioty...

wlasnie grysik-ostatnio tez dostalam zajawke na grysik-ale zanim dotarlam do kuchni to mi juz przeszlo-hihihi
co do kupionych, gotowych sledzi-to zrobilam zapas w lodowce na wszelki wypadek-ale nie dam rady nawet na nie patrzec-tylko te domowej roboty przez mojego misia mi podchodza.cos mi sie wydaje ze dzis zjem cala miske bo mi tak smakuja

Ja osypaim noc non stop sie budzilam, mialam sen ,ze topi mi dziecko w wanniepotem,ze instaluje zle gondole i mi sie przewraca na beton niemowle...:no::no::no: eleganckie sny co????

reklama
w podrecznikach dla przyszlych mam ktore posiadam napisali, ze kobiety w ciazy maja czesto katastroficzne sny zwiazane z dziecmi lub porodem i ze to normale i nie ma sie co przejmowac bo tak nie bedzie w rzeczywistosci.moze uda mi sie znalesc ten fragment.
ja w nocy tez malo spie-ale dlatego ze co 40 minut wstaje siku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry