szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Właśnie się dowiedziałam,że mojemu mężusiowi znów przesunęli urlop więc remont w prawdzie ruszy w sobote ale z przerwa od poniedziałku!Coś mnie trafi za chwilę!
Ja już chcę miec te wszystkie cholerne remonty skończone!Za miesiąc to ja sie muszę już do szpitala spakowac!Bo przecież doktorek ostatnio stwierdził,że przed Świętami urodzę...A tu sajgon,rozgardiasz,o wszystko sie potykamy,nic nie jest na swoim miejscu a zamiast dzidziowego pokoiku zrobił mi sie jakis cholerny składzik!Ale szefowa mężusia "zapomniała" mu wcześniej powiedziec,że musi to wszystko poprzesuwać!I jeszcze w dodatku pralka sie rozkraczyła i nie chce dalej współpracować.Więc pranie zaczyna zewsząd na mnie zaglądać i przypominać,że jeszcze chwila i nie będę miała czego na siebie założyć!WRRRRRRR.....
Miłego dnia życzę wszystkim :-)
Ja już chcę miec te wszystkie cholerne remonty skończone!Za miesiąc to ja sie muszę już do szpitala spakowac!Bo przecież doktorek ostatnio stwierdził,że przed Świętami urodzę...A tu sajgon,rozgardiasz,o wszystko sie potykamy,nic nie jest na swoim miejscu a zamiast dzidziowego pokoiku zrobił mi sie jakis cholerny składzik!Ale szefowa mężusia "zapomniała" mu wcześniej powiedziec,że musi to wszystko poprzesuwać!I jeszcze w dodatku pralka sie rozkraczyła i nie chce dalej współpracować.Więc pranie zaczyna zewsząd na mnie zaglądać i przypominać,że jeszcze chwila i nie będę miała czego na siebie założyć!WRRRRRRR.....Miłego dnia życzę wszystkim :-)
Wezmę może jakąś pocztę i pójdę sie przejść...I tak nie ma nic do roboty....A jak sie przejdę to mi trochę przejdzie na pewno.Zreszta ja powywalam wszystkie szpargały z Zuzki pokoju i przeniose je bezpośrednio do salonu.I tam będę gosci przyjmowac ale ten NAJWAŻNIEJSZY w tej chwili pokoik w domu będzie juz gotowy i tylko będzie czekał na przyjęcie lokatorki 

Pewnie przyjdzie czas,że się też o drugim pomyśli