reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Sok bananowy pyyycha:-p
Zwłaszcza z lodem i wódką........................ale mogę tylko pomarzyć:-D
A ja ma ochotę na to czego nie wolno!Na łososia wędzonego!mniam mniam juz od 2 dni za mną chodzi.Dzisiaj w dodatku w sklepie babka przede mną kupowała:no: i tak mi ślinka poleciała..................oj szkoda szkoda

dobre co, koles sobie SPA zrobil:-D, polozne mialy niezla beka z niego, a ja lososia jem!, gino mi pozwolil, powiedzial, ze raz na jakis czas losos wedzony czy makrela nie zaszkodzi, surowe mieso, suszi NIE ale wedzona ryba ok.
zamiescilam zdjecia swojego brzucha w galerii:tak:

Anja
xx_smiech_big.gif
ty jak cos palniesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobre hihihi

tiaaaa Anja- obejrzalam wlasnie fotki- witaj w swiecie spasionych fok. Wszystkie bluzki mi sie podnosza do wysokosci pepka - jak u ciebie na drugiej fotce.
ja sie czuje strasznie ociezale.
Jestem caly czas podekscytowana tymi narodzinami u mojej szwagierki- moja mala czuje te nastroje i sie wierci i kopie.
Na domiar emocji- dzwonil moj monsz, ze jego wspolnika dzis nie ma ( czyli jego brata a mojego szwagra, ktory siedzi na porodowce ), i ma pracy za dwoch , to jeszcze mu wlasnie dwoch pracownikow odeszlo bez uprzedzenia i zostalo z 5 tylko dwoje+ monsz a roboty po uszy. I biedny nie wie kiedy dzis do domu wroci bo go terminy gonia. No to ja na te okolicznosc samotnie spedzanego wieczoru - zrobie sobie salon pieknosci. maseczke na twarz, henne na rzesy......

Dzień dobry,
odnośnie termometrów - mam w domu elektroniczny Brauna i jest beznadziejny - w trzech pomiarach w odstępie 5 minut pokazuje inną temperaturę - w zależności też w którym uchu się mierzy - odradzam...
Dla Klary kupiłam taki z wąską elastyczną końcówką - zobaczymy jak się sprawdzi. Ja i tak najbardziej ufam rtęciowym - może kupić ze dwa na zapas?;-)
Jutro idę na echo serca Małej- lekarz powiedział że badanie nie jest konieczne bo jego zdaniem wszystko jest w najlepszym porządku, ale jeśli chcę mieć 100% pewności to lepiej do kardiologa . Jak dla mnie to niepotrzebny wydatek i zbędne naświetlanie dzidzi (usg trwa od pół do 1 godziny) ale mój Szanowny Małżonek się upiera - więc idziemy... Zresztą czasami zdarza się że gin nic złego nie widzi a po porodzie okazuje się że dziecko ma poważną wadę - może rzeczywiście będziemy spokojniejsi że wszystko jest ok?

Momi ja byłam na badaniu echa serca dzidzi swojej, dostałam skierowanie do kardiologa w prywatnej klinice, bo mam nieznaczną wadę
Wszystko jest ok żadnej poważniejszej wady nie ma, a tego co ja mam nie da się wykryć.
Badanie trwało 15 minut a nie do godziny...................

reklama
Dzien dobry
Pandorax- gartulacje!!!super ze recenzja jest pozytywna:-)
Pumi- No rzeczywiscie malenstwo urodziło sie tej Twojej szwagierce. Ale 2,8 kg to fajna waga...
Anja- ale sie ubawiłam...hhahhahaha. no faceci to sa jednak ciency. Nie wyobrazam soebie gdyby to oni mieli rodzic...
A moje malenstwo dzis w nocy szalało...Spimy z mezem na tzw"łyżeczkę" i maly zaczal babac w brzuch jak ja bylam przytulona do dupki Kacperka;-)Wiec moj szanowny mezulo stwierdził, że maly go lał po tyłku...
Dzidzia- jak fajnie, że sie odzywasz...
Dobra- a teraz zabieram sie troche do roboty....trzeba zarabiac troche kasy;-)

Do góry