reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pumi, ten magnes jest ok mozesz go brac ale 250 to za duzo, znajdz jakis z mniejsza dawka.

co do sera...wczoraj mnie naszlo i sobie kupilam brie, c'mon nic sie nie stanie:-):-)bo potem jak urodze to pewnie tez nie bede mogla i dupa....wiec wczoraj mialam uczte, wedzony losos, serek plesniowy ze swierza bagietka:-)petarda!

reklama
Pumi nie znam niestety ale działanie kazdego magnezu jest takie same, najważniejsze jest to gdzie sie rozpuszcza i z czego jest wykonany budulec. Czyli, ile jest talku, laktozy i inne takie i ile jest w jednej dawce tabletki magnezu.

ja ostatnio mam wielka ochote na sex ale moj maz nie chce i nie wiem jak mam go przekonac. juz nawet ktoregos dnia sie go zapytalam czy to dlatego ze jestem gruba i mam rozstepy to powiedzial ze to nie przez to bo mu to nie przeszkadza tylko on sie poprostu boi ze moge wczesniej urodzic i nie da sobie nic przetlumaczyc przeciez ja tez mam potrzeby:-D

Mili- nie jestes sama w swojej niedoli hihihi- moj bal sie dotykac nawet moj brzusio po tym jak ostatnio wyladowalam w szpitalu z tymi wodami. Na szczescie brzusio juz poglaskal ale na poglaskanie mnie to musze chyba poczekac po prodzie i pologu

o kurcze!!!!pazdziernikowe mamy sie juz "wyprowadzily- rozdwojone wszystkie"!lipcowki sie pokazaly, pamietacie jak nasz styczen byl na samym koncu???
wielki dzien sie zbliza!:szok:

no wlasnie Pumi moj maz mowi ze wstyczniu sie poprzytulamy jak dzidzia sie urodzi , on chyba mysli ze ja zaraz po porodzie bede miala ochote wtedy to dopiero nie wiadomo kiedy bedziemy sie przytulac bo ja bede w pologu no i bedzie malenstwo wiec to nie taka prosta sprawa bedzie. Moze dzisiaj jak wroci wczesniej z pracy to moze uda mi sie go jakos namowic i pomyslalby ktos ze z mojego meza taki cykor jest:-D

No właśnie teraz jeszcze można a po porodzie nie będzie można wiec trzeba krzystac :-D W połogu nie wolna bo sie macica obkurcza i wszystko wraca do stanu z przed ciąży...czyli niełatwe zadanie przed tą nasza macicą!Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić jak ona będzie się kurczyć :happy2: W każdym razie wtedy seksu nie wolno 6 tygodni.Czasem jak wszystko pięknie wraca do normy lekarz daje "zielone światło" po 5 tygodniach ale raczej jednak trzeba to 6 odczekać.Wiem,że się nie da "na zapas" ale jakże przyjemnie jest jednak próbować :tak:

Mili to mamy to samo.:-:)-(
ja nie mogę męża w żaden sposób przekonać. strasznie się boi, ze może coś dzidzi zrobić lub mogę za wcześnie urodzić:baffled:
a na dodatek teraz żona kolegi poroniła a drugiego dziecko urodziło sie w szóstym miesiącu i prawdopodobnie będzie niepełnosprawne , jak nie cos więcej. i mój boi sie do mnie dotknąc

i tak jak mówisz też mamy potrzeby. a potem te 6 tygodni:dry::dry:

reklama
Do góry