dzidzia214
Styczniowe mamy'08
Czesc Dziewczynki, ja tylko na chwilke, witam nowe Przyszle Mamusie, PUMi nie martw sie wszystko bedzie dobrze, ja przed wizyta tez mam takie obawy... zobaczysz bedzie dobrze
poza tym bedziemy tu trzymaly kciuki za Was
dzis w szkole meczaco bylo...
ale nie wiem jak poszlo, pewnie porawki beda..... jutro na rano do pracy- katorga- ale za to po 12 juz tu bede:-) mam do Was pytanie, tzn. macie cos takiego, ze jak psikacie to Was w dole brzuch a tak strsznie rwie, jakbys ie tam wszystko rozrywalo... boli... ale za sekunde przechodzi??!!
ja tak mam czasem nie zawsze, tzn. najczesciej jak stoje... martwie sie tym... mialam ostatnio powiedziec o tym lekarzowi, ale mi przeszlo przed wizyta i stwierdzialm, ze to pewnie dlatego, ze to pierwsze miesiace i tam wszystko rosnie...;-)
NA ZGAGE DOBRE SA BIG MILKI I MIGDALY
idzieMY lulac
dobranoc Dziewczynki do jutra:-)
poza tym bedziemy tu trzymaly kciuki za Was
dzis w szkole meczaco bylo... ale nie wiem jak poszlo, pewnie porawki beda..... jutro na rano do pracy- katorga- ale za to po 12 juz tu bede:-) mam do Was pytanie, tzn. macie cos takiego, ze jak psikacie to Was w dole brzuch a tak strsznie rwie, jakbys ie tam wszystko rozrywalo... boli... ale za sekunde przechodzi??!!
ja tak mam czasem nie zawsze, tzn. najczesciej jak stoje... martwie sie tym... mialam ostatnio powiedziec o tym lekarzowi, ale mi przeszlo przed wizyta i stwierdzialm, ze to pewnie dlatego, ze to pierwsze miesiace i tam wszystko rosnie...;-)
NA ZGAGE DOBRE SA BIG MILKI I MIGDALY
idzieMY lulac
dobranoc Dziewczynki do jutra:-)
ostatnio na mdłości pomaga mi zimne mleko