reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hrrr, no wasze brzuszki są już całkiem całkiem, mój się powoli też wybrzusza :D
Zapisałam się na intensywny kurs japońskiego, mam nadzieję, że dzidzia też trochę podłapie :PPPPP

reklama
Super Agnie:tak:, gratuluje fajnej decyzji, nie ma to jak rozwoj intelektuany przede wszystkim w ciazy, ja niestety mam poczucie , ze moj mozg jest tak rozwalony przez hormony, ze zaczyna przypominac konsystencje budyniu, z pracy do domu a w domu gabie sie w pudlo, przezuwal bob, poczytam Mamo to ja i ide spac:-) bardzo kreatywnie:no::no::no:

[FONT=arial,helvetica]To dla tych co sciskaja kibelki ...jeszcze:-)
Wyczytalam na PAPMERS.PL

CZY PORANNE NUDNOŚCI
[FONT=arial,helvetica]towarzyszą Ci każdego poranka? Wypróbuj imbir, naturalne lekarstwo na mdłości. Posyp warzywa i inne potrawy odrobiną utartego lub sproszkowanego imbiru. Możesz też popijać herbatę imbirową lub chrupać imbirowe ciasteczka.
;-)
[/FONT]
[/FONT]​

Hej,
Witam wszystkie styczniowe mamy - jestem nowa na forum, w brzuszku pierwsza dzidzia - termin na 12 stycznia. W tym tygodniu idę na usg - już nie mogę się doczekać kiedy zacznę się chwalić zdjęciem mojej Kuleczki:-)

czesc wszystkim mamusiom!
wczoraj popoludniu fasolka znowu mnie zagonila toalety i tam juz pozostalismy do poznego wieczora.
tak sobie mysle-szkoda ze dopiero w 20tc zrobia mi usg bo myslalam ze wczesniej sie dowiem kto zagoscil w moim brzusiu-no nic-bede kupowac zolte i zielone rzeczy a potem dokupie odpowiedni kolor zeby inne mamy w parku nie pytaly co chwile chlopczyk, czy dziewczynka hihih

Pumi nie nastawiaj sie!! na 100% sie dopiero wyjasni jak sie urodzi,;-) przypadek dziewczyny ktora teraz w czerwcu rodzila, miala byz dziewczynka na pewno i co, urodzila sie z...ptakiem:szok::szok::-)to smieszne,ale jak tak ktos sie przygotowal na 100%, plus zakupil wyprawke w pieknym rozu (badz blekicie)to moze byc stres, ja wozek kupuje bezowy, fotelik do samochodu pomaranczowy, inne jak przewijaki, kocyki, posciele w neutralnych ,,fajne rzeczy ma drewex.com no i pewnie dostane kupe rzeczy od mojej sioistry i kuzynek.
Juz generalnie szykuje liste rzeczy, troche tego wyjdzie:-)ale coz wrecze ja mojemu facetowi niech zamawia, wszystkie WIEKSZE rzeczy jak szafka-przewijak, spiworki, kocyki, wozek, koszyk do spania(sa lepsze niz duze lozeczka na poczatek) etc etc, bede szalec z zakupami w pazdz, listopadzie:-):rofl2:

reklama
moze masz racje Anja. ale ja jestem taka niecierpiliwa i ciekawska-hihih. no nic bede zadreczac mojego faceta ze nie wiem kto nam na swiat przyjdzie.
co do zakupow to mam zamiar w 4 mc zaopatrzyc sie w drobne rzeczy jak kocyki, skarpeteczki-dlatego ze juz nie moge sie doczekac. reszte pewnie kupimy kolo 6, 7 miesiaca bo bede molestowac mojego P. ze juz chce.my pojedziemy do takiego wielkiego sklepu jak w polsce makro i tam jest cale wyposazenie dla przyszlych rodzicow i kupimy wszystko w jednym miejscu.wozek chyba przez neta zamowie bo zadko sie spotyka ten ktory wybralam w sklepach. kolezanka mi zapowiedziala ze ma dla mojej dzidzi kosz do spania-podobno rewelacja , wiec jeden zakup mniej:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry