Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale nie bede panikowac.Ja jestem wlasnie tak poinformowana jak Pandi pisze.Przy skurczach porodowych to juz zadna no-spa nie pomoze.Tylko tych przepowiadajacych.Wyszkolily mnie polozne,ze jak skurcze zaczna sie robic regularne(np.co 15minut) to bez paniki no-spa i pod prysznic na 20 minut.A jak nie przejdzie tylko dalej regularnie bedzie sie macica skurczac to powolutko jemy lekki posilek,bierzemy torbe i czekamy w domku az sie na powaznie rozkreci....Bo w domu mniej stresu niz w szpitalu.I dopiero po jakis 2 godzinach do szpitala jedziemy,tam nas wpisza,poogladaja i dalej bedziemy sie jeszcze pare godzin meczyc do calkowitego rozwarcia.Ach!I dziewczyny nie denerwujcie sie,ze polozna bedzie tylko raz na jakis czas przychodzic!Bo na tym etapie jak sie szyjka rozwiera i tak nie maja nam jak pomoc.Wiele dziewczyn idzie do szpitala i oczekuje pelnej opieki od poczatku do konca...No i pozniej sa wsciekle,zawiedzione i czuja sie oszukane i zaniedbane.
Gratulacje!Ale tez myslalam,ze teraz to ja sie bede rozdwajac 

Jak ten moj mezus ze mna wytrzymuje to ja nie wiem
Ale cierpliwie znosi i sie zgadza a to najwazniejsze!