reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Pumi popros P. zeby sam wskazal sasiada,ktory wyda mu sie najsprawniejszy do tej roli! :-D Zeby nie trzeba bylo powtarzac operacji...A swoja droga-jak ty to wytrzymujesz dziewczyno?!ja tak sobie wymyslilam,ze od grudnia koniec.Ale do tego czasu jeszcze moge chyba sprobowac.Chociaz wyraznie widze,ze mezus tez juz ma leki,ze cos zrobi malej :tak: Ale jak zaczynam sie smiac z jego strachu to jednak ulega...Druga metoda jest zasmucenie sie,ze "ja cie juz nie pociagam bo jestem gruba"...Przewaznie mowi wowczas,ze jestem glupia a nie gruba ale efekt tez satysfakcjonujacy :-D

reklama
Dziewczyny ja o tym samym myslałam, że jak dzidzus nie bedzie chciał wylezc to poprosze meza o pomoc i sie na niego rzuce. Na to on mi powiedział:" a nie zatkamy go bardziej"??Myslałam,że padne- te meskie stworzenia sa naprawde dziwne:-D

Czesc dziewczymki ja wczoraj byłam u lekarza porod w grudniu mi nie grozi szyja długa zamknieta troche mi ulzyło bo widze ze mamy nastepna mam uske rozdwojona .
A moja kolezanka która miała termin na styczen tez urodzi w grudniu jesoo masakra jakas w przyszłym tygodniu mam robic ostatnie usg ciekawe ile wazy moj dzidzius
Pozdrowionka i całuski

Witam Was dziewuszki. bardzo dawno mnie nie bylo ale chyba mam depresje spowodowana zblizajacym sie porodem, tak strasznie sie boje nie tyle bolu co calego porodu ze bedzie dlugi i bardzo ciezki i na dodatek moj maz nie chce sie ze mna przytulac:no: bo boi sie ze wczesniej urodze i wogole moje argumenty do niego nie trafiaja i ciagle mi odmawia:-(no i wogole taka do d... jestem mam nadzieje ze mi to minie bo nie chce sie tak dolowac do konca:no:

U kobiet, które wcześniej miały słabe wyniki morfologii, fizjologiczna niedokrwistość zaczyna się cofać. Proporcjonalnie zwiększa się produkcja czerwonych krwinek. - to dotyczy tyg. 33 :-).
Pumi o czym ty mowisz, ze bedziesz miec o dwa miesiace młodsze dziecko od naszych. Miedzy mną a Toba jest ledwo 20 dni. Szczegolnie, ze dziewczynki lubią szybciej sie rodzić a chłopcy zasiedziec to moze to byc jeszcze mniej ;-)

Frodo herbatka z miodem, cytryną i imbirem(korzeniem imbiru); mleko z czosnkiem i miodem jeśli lubisz mleko, wygrzać nóżki , ciepłe skarpety i do łóżka.Witamina C 2 razy dziennie i wapno 3 razy dziennie, syrop z cebuli

reklama
Oscillococinum jest też dobre i można spokojnie w ciąży stosować, bo to lek homeopatyczny:tak:
A wiecie że czosnek obniża ciśnienie i sok z czarnej porzeczki więc jak ktoś ma problemy z ciśnieniem to może to wcinać
A dzisiaj na kąpieli mówiła położna środowiskowa mówila, że do kąpieli dzidzi 24 góra 26 stopni w pokoju.A woda od 36, 6 do góra 37, 7.A większej temp w pokoju nie trzeba , bo jak mocno nagrzejemy w pokoju a potem drzwi otworzymy od pokoju to i tak nam wleci chłodniejsze powietrze i różnica tempo będzie za duża i bobas może się łatwo przeziębić.A po kąpilei czapki nie wkładamy, chyba że mamy w domu wcześniaczka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry