reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Sylka STO LAT!ROSNIJ DUZA-OKRĄGLUTKA :-D
Tak mi sie chce spac,ze az mi sie nie chce pisac.Chyba po prostu sie poloze.Bo jak taka seria zachorowan(a mnie tez cos bralo ostatnio) to najlepsze walki z chorobskiem w snie...Takze zycze milego dnia wszystkim!
A tak w ogole to cos nam sie niebezpiecznie przyblizaja te terminy,szyjki i lozyska :-D No ja mam nadzieje jeszcze te 2 tygodnie przynajmniej zaczekac :-D

reklama
hihihihihi
duża i okrąglutka:tak::tak: to ja juz jestem hihihihi
dzięki jesteście kochane.

sudokremu jeszcze nie kupowałam, ale wiem , ze jest drogi, w zależności od pojemności opakowania. :tak::tak:
podbno dobry tez jest linomag i tańszy

Sylka- bo to raz sie piło- hahahaha. Teraz to pije ale herbatki z hibiskusa:-D
Nanina- nie kupowałam jeszcze sudocremu ale widziałąm te ceny. Są obłedne:-(
Podaj linka do tego sklepu internetowego

Nanina Sudocrem jest dobry na wszelkie zmiany na pupce więc jak masz możliwość tak tanio kupić to się nie zastanawiaj:tak:
A ja nie mogę znaleźć wątku na wesoło. może któraś pomoże?
Sylka to zostałyśmy same w domku, ja jestem od Ciebie młodsza le tylko o 1, 5 roku;-)Młodziutka jesteś jeszcze kobieto
A ja muszeęobiad zrobić......jak zwykle sie nie chce.Rosołek gotowy a żeberka do woka wrzucę i niech się duszą

hihihi
Esti a mój mężulo wczoraj zastrajkował co do obiadu.
Zrozumiałam, że go za dobrze żywię i muszę zrobić coś , żeby to docenił. No i ugotowałam krupnik, ble:no: .
Sama go nienawidzę ale jest bardzo zdrowy:tak: dawno nie gotowałam i nasypałam tyle kaszy, ze łycha stała w garze. :-D:-D
zjadł tylko mięso i powiedział, ze za taki obiad podziękuje:-). Tak go coś tknęło w pracy, a ze jest dokarmiany, to poszedł coś oszamać, bo normalnie z głodu to by i ten krupnik zjadł:tak::tak::tak:

nanina- poliglotką to ja nie jestem:-D ostatnio bawie sie w poliglotę.
Jak mozesz to bardzo bardzo bede Ci wdzieczna jesli zamówiłabys tez dla mnie. Bedzie taniej. Ale super, dziekuje:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry