dzidzia214
Styczniowe mamy'08
CZesc dziewczynki
dawno mnie tu nie bylo, spowodowane jest to zlym nastrojem i nauka.... tzn. w niedziele ostatni egazmin, a na wrzesein mam juz poprawke
tak pisalyscie o Karmi, ze ostatnio kupilam, ale nie smakuje mi wogole.... raz na czas wypijam male pifko, ale tylko wtedy jak mam strszna ochote, rzadko sie zdarza, ze dopijam do konca... ale pychotka....
Momi gratulacje... i pwoodzenia w przygotowaniach.... ja tez mam taka sytuacje jak Ty, ale nie yobrazam sobie teraz wesela... dlatego stwierdzislismy, ze w przyszlym roku Koscielny i weselicho, a teraz - moze w sieprinu cywilny....
moj brzuszek wieczorami robi sie duzy.... a tak to rzonie ale ogolnie jak stane profilem to widac....
wczoraj mi sie snil porod- ponoc zawsze sie sni na odwrot- szkoda- a snilo mi sie, ze w szoku bylam, bo wogole nie poczulam bolu i szybciutko trwal....
eh... a moze jednak bedzi etak jak we snie....
co do zwolnienia- w pracy wkurzaja mnie wszyscy a pozniej brzusio mnie boli, dlatego mam nadzieje, ze lekarz zapropnuje mi L4, bo wole sie oszczedzac, bo latwo mnie z rownowagi wytracic, w szczegolnosci, ze tam jest czesc malo rzyczliwych ludzi, a wiekszosc udaje przede mna slodziutkie a tak naprawde obrabiaj mi d....
wiem, ze to cza surlopow wiec myslalam, ze poczekam do wrzesnia, ale nie chce... niech sobie sami radza, w doatku dostsoswuja mnie do innych i wychodzi na to, ze bede siedziala na popoludnia- wtedy kiedy calyczas jadlabym...
zauwazylam, ze osstanio czesto slabo mi sie robi i mam plamy przed oczami....
17 ide do gina, wiec mu wszystko powiem......
P.S. moze Wy wiecie jak sie liczy miesiace w ciazy?? mam terin na 13 stycznia, teraz wg moich wiliczen- tzn kalkulatora
jestem w 12 tyg i 6 dniu, wiec jak mam liczyc??
ktory to miesiac?
pozdrawiam
zycze milego, spokojnego popoludnia....
dawno mnie tu nie bylo, spowodowane jest to zlym nastrojem i nauka.... tzn. w niedziele ostatni egazmin, a na wrzesein mam juz poprawke
tak pisalyscie o Karmi, ze ostatnio kupilam, ale nie smakuje mi wogole.... raz na czas wypijam male pifko, ale tylko wtedy jak mam strszna ochote, rzadko sie zdarza, ze dopijam do konca... ale pychotka....Momi gratulacje... i pwoodzenia w przygotowaniach.... ja tez mam taka sytuacje jak Ty, ale nie yobrazam sobie teraz wesela... dlatego stwierdzislismy, ze w przyszlym roku Koscielny i weselicho, a teraz - moze w sieprinu cywilny....
moj brzuszek wieczorami robi sie duzy.... a tak to rzonie ale ogolnie jak stane profilem to widac....
wczoraj mi sie snil porod- ponoc zawsze sie sni na odwrot- szkoda- a snilo mi sie, ze w szoku bylam, bo wogole nie poczulam bolu i szybciutko trwal....
eh... a moze jednak bedzi etak jak we snie....
co do zwolnienia- w pracy wkurzaja mnie wszyscy a pozniej brzusio mnie boli, dlatego mam nadzieje, ze lekarz zapropnuje mi L4, bo wole sie oszczedzac, bo latwo mnie z rownowagi wytracic, w szczegolnosci, ze tam jest czesc malo rzyczliwych ludzi, a wiekszosc udaje przede mna slodziutkie a tak naprawde obrabiaj mi d....
wiem, ze to cza surlopow wiec myslalam, ze poczekam do wrzesnia, ale nie chce... niech sobie sami radza, w doatku dostsoswuja mnie do innych i wychodzi na to, ze bede siedziala na popoludnia- wtedy kiedy calyczas jadlabym...
zauwazylam, ze osstanio czesto slabo mi sie robi i mam plamy przed oczami....
17 ide do gina, wiec mu wszystko powiem......
P.S. moze Wy wiecie jak sie liczy miesiace w ciazy?? mam terin na 13 stycznia, teraz wg moich wiliczen- tzn kalkulatora
jestem w 12 tyg i 6 dniu, wiec jak mam liczyc??ktory to miesiac?
pozdrawiam
zycze milego, spokojnego popoludnia....
, jak bardzo chcesz jechac to lec, 2 tygodnie wypoczynku dobrze ci zrobi, ale w jakies w miare bezpieczne miejsce, Afryka i Azja odpada bo czerwonka, biegunka etc.