reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
oj to dobrze ze to nie tylko ja mam taki duzy brzusio haha, a co do plci to raczej jeszcze nie bedzie widac ja bylam wczoraj u ginki czyli w 14 tc i powiedziala ze za wczesnie a juz mialam nadzieje ze sie dowiem ale trudno moze nastepnmym razem czyli w 18 tc:happy2: Momi to idz na zwolnionko ja jestem i sie obijam od rana do wieczora i ciagle cos wcinam:-D

reklama
Mili: na zwolnionko poszłabym baaaardzo chętnie, ale parę miesięcy temu otworzyłam na spółę z kuzynką firmę i nie mam sumienia zostawiać jej samej ze wszystkim - i tak jestem traktowana ulgowo... Czułabym się głupio siedząc w domu i wiedząc że ona na nas dwie zasuwa... Doszłam do wniosku że dopóki będę w stanie i lekarz nie będzie widział przeciwwskazań - będę pracowała normalnie.
A z brzuszkiem to u mnie jest tak , że z jednej strony nie mogę się doczekać, bo chcę żeby już cały świat wiedział że będę mamą!!!!:-) a z drugiej - to nawet dobrze że jest mały, bo 21 lipca biorę ślub i duży brzuszek mógłby nie zmieścić się w moją suknię:tak:;-)

Mili - plamienia ma 3/4 kobiet - przynajmniej z tego co ja wiem. Mój ginekolog też uspokaja więc nie przejmuj się - będzie dobrze. Pewnie że jak masz taką możliwość to siedź w domku i wypoczywaj - teraz najważniejsza jest dzidzia i wasz spokój!!!!

Acha, i dziękuję za gratulacje - strasznie dużo z tym zamieszania i stresu, ale cóż - maleństwo chciało przyjść do nas teraz, a nie czekać do ślubu;-)

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Mili -cudofffny- pozazdroscic-ja musze poczekac na taki efekt jeszcze pewnie ze 2 tyg. ale masz naprawde piekny domek dla dzidzi

reklama
:-D:-D:-Dhahahaha-dobre- tylko ciekawe ile ciezarnych ma ochote akurat na karmelkowe-a jak zaczna wybrzydzac i beda chcialy ginger-imbirkowe-hurtownie zaloze hihihhi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry