reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Sylka, wszystkiego naj! niech się ciąża nie dłuży a dzidzia rośnie zdrowo:tak::-):-D
a ja mam ostatnio ciągle apetyt na okropną colę, to będę nią opijać Twoje zdrowie.:dry::cool2:

reklama
Widzisz Asia ja nie chciałam wzbudzać sensacji wśród ludzi.
Zresztą jak sobie wyobrażę, jak mój mąż mnie asekuruje( jak to robi w markecie) gdzie tylko sie ruszę to wole nie chodzić w miejsca publiczne gdzie spożywany jest alkohol.
mój męzulek zewsząd widzi zagrożenie:tak::tak:, fakt, ze ja jestem trochę roztrzepana i sama na kogoś wpadam , dlatego on chce uprzedzić fakty hihihi
Także gdy znajomi nas zaprosili, od razu skorzystaliśmy z zaproszenia.:-D

Agnie -dobre,:tak::tak: ale sama to bym miała chyba opory a mężula to by za żadne skarby nie przekonała:sorry2:

Dzięki Pandi:tak::tak::tak::tak:

Frodo nie martw się mój Mały Krzyś przez ostatnie 2 dni prawie w ogóle się nie ruszał:szok: i myślałam, ze to z powodu zaczęcia łykania magnezu na skurcze.:tak:
a on tu dzisiaj takie akrobacje odstawia i wyciąga to nóżkę to rączkę:-):-):-):-):-), ale czasami to jedno i drugie naraz i chce sie wyć:-D:tak::tak::tak::tak:

Frodo-a kiedy obserwowalas ostatnie poruszenie? ile godzin minelo?
sprobuj zjesc cos slodkiego i wypic mleko- poloz sie wygodnie i czekaj. tak mi polecila we wtorek polozna. jak po powtorce tej czynnosci -nic- od razu do szpitala. ale to w ostatecznosci- nie denerwuj sie na zapas.

Frodo- moj maly tez mial zastoj dwudniowy w tancach ale chyba szybko zrozumial,że lenistwo jest bez sensu:-D
Sylka- kobito co Ty opowiadasz, ajkie sensacje;-)
Nanina- napisze Ci na pv moj nr tele co bysmy mogly sie skontaktowac jakby co:-)

reklama
Sylka - wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin - spełnienia marzeń i zdrowej ślicznej Dzidzi:-):-):-)
Ja od kilku dni niezbyt się czuję - brzuch mnie pobolewa, Klara jakaś niespokojna, strasznie szybko się męczę i ogólnie jest nie bardzo... a do gina dopiero 7 grudnia...

Colę mogłabym w ciąży pić hektolitrami - staram się ograniczać, ale nie zawsze wychodzi - wczoraj np. wpadłam do sklepu chwilę przed zamknięciem i dobrze że mnie jeszcze obsłużyli bo chyba bym się zaryczała na śmierć gdybym nie napiła się coli;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry